Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Vampire Diaries vagy a True...

A Vampire Diaries vagy a True Blood a jobb vámpíros sorozat?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 21:01
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
vámpírnapló, egy szóval meg tudom indokolni: Damon:D
2010. júl. 5. 12:21
 32/60 anonim ***** válasza:

Egyet értek 12:21-gyel!Team Damon:)

De nekem eleve jobban tetszik a Vampire Diaries a True Blood-nál:)

2010. júl. 5. 12:25
 33/60 anonim ***** válasza:

Vámpírnaplók

több az izgalmas rész és a szereplők is jobbak :)

2010. júl. 9. 20:01
 34/60 anonim ***** válasza:

Abban nem értek egyet, hogy több az izgalmas rész a Vámpírnaplókban, mert mikor a True Blood-ot néztem, akkor is... Alig bírtam végigvárni a második évadot, mert olyan cliffhengerek voltak. Szerintem a 3. évad részei annyira nem végződik izgin.

Ellenben nem teszek különbséget. *-* Most perpillanat odáig meg vissza vagyok a Vámpírnaplókat és teljesen beleszerettem Damonba meg Stefanba. *-* :D De imádom a True Blood-ot is. Szóval mindkettő. :)

2010. júl. 9. 21:11
 35/60 anonim válasza:

Kedves 05-09 14:27!

A Vámpírnaplókat előbb írták,mint a Twilight-ot.

Szóval koppintás kizárva. Legalábbis abból az irányból,amire te gondolsz.

2010. júl. 11. 00:12
 36/60 anonim ***** válasza:

Én mindkettőt nagyon szeretem, csak a True Blooddal van egy nagy bajom: szerintem szörnyű a szereplőválasztás, a főszereplő csaj annyira ronda hogy volt már h átkapcsoltam mert hihetetlen hogy ezért van oda mindenki... Meg számomra érthetetlen mit élvez annyira azon hogy isznak a véréből:D

Vámpírnaplók inkább tiniknek való, de magasan a twilight felett áll, mert a gyűrűs hülyeségen kívül tényleg hűek az "igazi" vámpírokhoz. És a főszereplő lány gyönyörű, jó őt még lányként is nézni. Damon pedig egy isten:D

Szóval Vámpírnaplókat inkább a romantikusabb emberek nézzék, True Blood pedig akciódús..

2010. júl. 11. 20:15
 37/60 anonim ***** válasza:
a True Bloodot még nem láttam, a Vampire Diariesről pedig elmondható, hogy a színészek és a karakterek nagyon jók, a történet az közepesen jó, de vannak benne egyszerűen olyan jelenetek, amiket nagyon odatettek:) meg mittudomén én is elkezdtem nézni, h unaloműzésnek jó, és 3-4 rész után azt vettem észre h már nem csak akkor nézem, amikor unatkozom, hanem amikor dolgom lenne is:D
2010. júl. 11. 22:18
 38/60 anonim ***** válasza:
Anna Paquin nem ronda!
2010. júl. 12. 04:03
 39/60 anonim ***** válasza:
Dehogynem:D én még nem láttam főszereplőként ilyen ronda nőt. Bár jó alakja van! De hát nem hiába játszott Jane Eyre-t, aki az irodalom talán legcsúnyább hősnője...
2010. júl. 12. 19:33
 40/60 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ronda,nagyon szép nő mást el se tudnák képzelni a helyére :)
2010. júl. 12. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!