A Vampire Diaries vagy a True Blood a jobb vámpíros sorozat?
Egyet értek 12:21-gyel!Team Damon:)
De nekem eleve jobban tetszik a Vampire Diaries a True Blood-nál:)
Vámpírnaplók
több az izgalmas rész és a szereplők is jobbak :)
Abban nem értek egyet, hogy több az izgalmas rész a Vámpírnaplókban, mert mikor a True Blood-ot néztem, akkor is... Alig bírtam végigvárni a második évadot, mert olyan cliffhengerek voltak. Szerintem a 3. évad részei annyira nem végződik izgin.
Ellenben nem teszek különbséget. *-* Most perpillanat odáig meg vissza vagyok a Vámpírnaplókat és teljesen beleszerettem Damonba meg Stefanba. *-* :D De imádom a True Blood-ot is. Szóval mindkettő. :)
Kedves 05-09 14:27!
A Vámpírnaplókat előbb írták,mint a Twilight-ot.
Szóval koppintás kizárva. Legalábbis abból az irányból,amire te gondolsz.
Én mindkettőt nagyon szeretem, csak a True Blooddal van egy nagy bajom: szerintem szörnyű a szereplőválasztás, a főszereplő csaj annyira ronda hogy volt már h átkapcsoltam mert hihetetlen hogy ezért van oda mindenki... Meg számomra érthetetlen mit élvez annyira azon hogy isznak a véréből:D
Vámpírnaplók inkább tiniknek való, de magasan a twilight felett áll, mert a gyűrűs hülyeségen kívül tényleg hűek az "igazi" vámpírokhoz. És a főszereplő lány gyönyörű, jó őt még lányként is nézni. Damon pedig egy isten:D
Szóval Vámpírnaplókat inkább a romantikusabb emberek nézzék, True Blood pedig akciódús..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!