Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Vampire Diaries vagy a True...

A Vampire Diaries vagy a True Blood a jobb vámpíros sorozat?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 21:01
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
Vanpire Diaries
2010. ápr. 13. 21:05
 2/60 anonim ***** válasza:
True Blood. :D
2010. ápr. 13. 21:05
 3/60 A kérdező kommentje:
Kérhetnék egy kis indoklást is?
2010. ápr. 13. 21:09
 4/60 anonim ***** válasza:

Imádom a True Bloodot, mert egyedi és romantikus és véres. *-* A szereplők imádnivalóak és nagyon jók, a színészek is... *-* Egy rakat helyes hapsi. :D A történet is tök jó. Mindenféle van benne. :) Nagyon imádom. Már kétszer láttam mindkét évadot. xD

2. válaszoló

2010. ápr. 13. 21:13
 5/60 anonim ***** válasza:

Vampire Diaries.

Nem tudom megindokolni.

Szeretem.

2010. ápr. 14. 03:51
 6/60 anonim ***** válasza:

Én mindkettőt szeretem.:)))

De a Vampire diariesben jobban néznek ki a vámpírok mikor megváltozik az arcuk.

2010. ápr. 14. 22:53
 7/60 anonim ***** válasza:

aww én is a true blood *-*

most fogom megvenni a könyveket is *-*-*

a vampire diaries t még nem láttam de most utána nézzek

és még hozzá fűzném hogy a true bloodba tényleg nagyon helyesek a pasik *-* főleg eric aww :DD

2010. ápr. 15. 15:16
 8/60 anonim válasza:
True Blood, mert érettebb és sokkal izgalmasabb és szerintem sokkal eredetibb is, nem olyan nyálas, ennek ellenére a Vampire diaries is jó, de az tinilányosabb, kevesebb benne a vér, több romantika stb.
2010. ápr. 15. 19:06
 9/60 anonim ***** válasza:
true blood megszallott voltam de most perpill azt mondom vampire diaries. imadom a salvatore tesokat,es egyre izgibb a sorozat
2010. máj. 5. 20:24
 10/60 anonim ***** válasza:
3%

Imádom a vámpíros történeteket, a Twilight ragadott meg a legjobban, utána a True Blood. Nem tom Twilight rajongók nem vettétek észre, hogy a Vampire Diarise Twilight koppintás??????

Nem rossz, de néhol nevetnem kellett rajta, annyira Twilight klón, csak kicsit átalakítva, olyan, mint egy Twilight sorozat (bár még csak az első 3 részt láttam) és persze a színvonala gyenge, de nem rossz!!!!!

2010. máj. 9. 14:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!