Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Vampire Diaries vagy a True...

A Vampire Diaries vagy a True Blood a jobb vámpíros sorozat?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 21:01
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%
na figyelj, gondolom te is egy ujabb twilight fanatikus vagy. az a ciki, hogy a vampire diaries elobb irodott, mint a twatlight. szoval max az a fos koppintja a VD-t.
2010. máj. 9. 17:44
 12/60 anonim ***** válasza:
38%

Lehetne kuturáltabban fogalmazni, de az előző válaszolónak tényleg igaza van, a TVD jóval előbb íródott, mint a Twilight.

A kérdésre válaszolva, nekem a TB jön be jobban. Azért, mert minden rész halál izgalmas, végig ott tart, nem azt várom, hogy mikor lesz már vége, hanem azt kívánom, hogy sose legyen vége. + a TB tényleg komolyabb, mint a TVD, és ezért is jobban tetszik. A TVD-n már nem tudok annyira izgulni, mert abba tényleg azok vannak, mint az Alkonyatban, és tudom, hogy előbb íródott, de akkor is, a Twilight-ot meg előbb láttuk. Elmondanám, hogy A TVD se menne most tv-ben, ha a Twilight-ot nem csinálják meg 2008-ban. Mert csak annak a sikere miatt van most TVD.

2010. máj. 12. 14:07
 13/60 anonim ***** válasza:
jaj ez a sok rövidítés :D
2010. máj. 12. 15:32
 14/60 anonim ***** válasza:
Bocs elnézést, annyira nem néztem utána... Sorry...
2010. máj. 14. 22:12
 15/60 anonim ***** válasza:
Amúgy nem újabb Twilight fanatikus vagyok, már kb. 2 éve szeretem, már azóta,mikor az első film megjelent és még nem ismerték annyian itt Magyarországon...
2010. máj. 14. 22:14
 16/60 anonim válasza:

mindaketőt imádom. (L)

b*szki vámpírnaplók nem twilight koppintás bazz olvasmár utána a vámpírnaplókat már 1990-ben megírták... anyira idegesítő hogynem tudsz egyikrőlsem semit csak te úgy gondolod hogy az úgyvan...

ja és anyira idegesítő hogy a sok kisz 10-14-5 éves csak azért szereti a "vámíprokat" a twilight-ot mert van benne a egy "cuki fiú aki mentem egy lányt...." jajj... szánalmas...

2010. jún. 7. 21:00
 17/60 anonim ***** válasza:

Vampire Diaries.

Miért? Nem csak romantika van benne, hanem izgalom is. Emellett vannak benne boszorkányok és szellemek is. IMÁDOM!!!!!

És egyébként a Vampire Diaries még a '90-es években íródott xD Szóval szerintem éppen az, hogy Stephenie Meyer a Vampire Diaries-ből szedett ki egy két ötletet...

2010. jún. 10. 18:24
 18/60 anonim ***** válasza:
35%
Kedves káromkodó! egyáltalán nem vagyok 10 - 14 - 15 de már 20 is elmúltam... A másik tudatlanságom abból kifolyólag származik,h a VD-t csak mostanság fedeztem fel... Sajnálom, de tényleg,h megbántottam érzéseiteket, máskor nem teszek ilyen meggondolatlan kijelentést, ha nem olvasok utána... De szerintem ez az oldalról nem arról szól,h bunkón és utálatosan sértegessük egymást... A cél az INFORMÁCIÓ ÁRAMLÁS!!!!!
2010. jún. 15. 01:50
 19/60 anonim ***** válasza:
90%
true blood
2010. jún. 15. 21:36
 20/60 anonim ***** válasza:
True Blood.
2010. jún. 24. 13:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!