A Vampire Diaries vagy a True Blood a jobb vámpíros sorozat?
Lehetne kuturáltabban fogalmazni, de az előző válaszolónak tényleg igaza van, a TVD jóval előbb íródott, mint a Twilight.
A kérdésre válaszolva, nekem a TB jön be jobban. Azért, mert minden rész halál izgalmas, végig ott tart, nem azt várom, hogy mikor lesz már vége, hanem azt kívánom, hogy sose legyen vége. + a TB tényleg komolyabb, mint a TVD, és ezért is jobban tetszik. A TVD-n már nem tudok annyira izgulni, mert abba tényleg azok vannak, mint az Alkonyatban, és tudom, hogy előbb íródott, de akkor is, a Twilight-ot meg előbb láttuk. Elmondanám, hogy A TVD se menne most tv-ben, ha a Twilight-ot nem csinálják meg 2008-ban. Mert csak annak a sikere miatt van most TVD.
mindaketőt imádom. (L)
b*szki vámpírnaplók nem twilight koppintás bazz olvasmár utána a vámpírnaplókat már 1990-ben megírták... anyira idegesítő hogynem tudsz egyikrőlsem semit csak te úgy gondolod hogy az úgyvan...
ja és anyira idegesítő hogy a sok kisz 10-14-5 éves csak azért szereti a "vámíprokat" a twilight-ot mert van benne a egy "cuki fiú aki mentem egy lányt...." jajj... szánalmas...
Vampire Diaries.
Miért? Nem csak romantika van benne, hanem izgalom is. Emellett vannak benne boszorkányok és szellemek is. IMÁDOM!!!!!
És egyébként a Vampire Diaries még a '90-es években íródott xD Szóval szerintem éppen az, hogy Stephenie Meyer a Vampire Diaries-ből szedett ki egy két ötletet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!