Trónok harca spoiler, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Bevallom őszintén, engem nagyon meghatott Hodor halála... lehet gáz, de a top 3 legszomorúbb halálban nálam benne van.
Igaz, hogy nem volt egy komplex karakter(finoman szólva), de eléggé a szívemhez nőtt.
Ráadásul fény derült arra, hogy miért lett Hodor.
2016. máj. 23. 21:11
1/10 anonim válasza:
Valóban nagyon szívszorító volt. :)
2/10 anonim válasza:
Kedves kérdés kiíró köszönöm hogy eszembe juttattad ma Trónok harca!
3/10 anonim válasza:
Szerintem Hodor halála lett az eddigi legmeghatóbb.
A farkasokkal nem tudom miért spórolnak ennyire, hogy mindet sorra ölik.
4/10 anonim válasza:
Engem nem hatott meg, sőt. Végig ez volt a dolga, kész, vége. Hősi halált halt, ellentétben Robbal, vagy Jonnal. Az utóbbinak mondjuk szükségszerű volt, na mind1.
6/10 anonim válasza:
hat hosinek azert nem mondanam, mivel nem a sajat akaratabol tartotta... ergo bran "kihasznalta".
8/10 anonim válasza:
nem tunt fel h bran wargolta? azert orult meg a multban, mert bran egyszerre wargolta a mult meg a jelenbeli hodort... ha nem ez lett volna akkor szerinted a multbely akkor meg wyllis honnan hallotta volna meerat kialtozni h hold the door?
9/10 anonim válasza:
A Hodort alakító színész is azt mondta, hogy nem tudta, hogy Hodor önszántából tartja az ajtót vagy Bran kényszeríti rá, ezért úgy próbálta játszani és úgy éli meg, hogy Hodor önszántából tette.
10/10 anonim válasza:
6, 7: de igen, a színész a show utáni interjúban elmondta, hogy saját akaratából tartotta, és hősi halált halt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!