Mit gondoltok erről a Beavatott sorozattal kapcsolatban? SPOILER!
Na akkor íme az én véleményem:
Amikor elolvastam az első részt, oda voltam meg vissza, hogy ez milyen qrva jó könyv. Aztán elolvastam a másodikat, ami színvonalban meg se közelítette az elsőt.
És a harmadik....
Alapjában véve, bennem nem dőlt össze a világ Tris halálakor, ugyanis amennyire szerettem-imádtam az első részben, úgy lett számomra egyre semlegesebb szereplő a vége felé. Ha azt vesszük, szerintem ez a-könyv-végén-kinyírjuk-a-főszereplőt egy elég egyedi húzás volt, egészen pontosan az egyetlen egyedi húzás a harmadik kötetben.
Én viszont remélem (ha lesz egyáltalán film a harmadik részből), hogy Tris a film végén is meg fog halni. Ez van, kövezzetek meg, de azzal ellentétben, amit a legtöbb könyv tartalmaz (attól függetlenül, hogy milyen műfaj, és miről is szól), a világ nem mindig boldog és tökéletes. Igenis előfordulhat, hogy meghal a főszereplő. Ő csak számunkra főszereplő, pont úgy, hogyha Christina lenne mindennek a középpontjában, ki nem állhatnátok Trist, mert megölte Willt.
Ui.: Megértem, hogy a harmadik részben szükségszerű volt két szemszögből írni a történetet, mert ugye ha csak Tristől halljuk a dolgokat, akkor minden félbeszakad amikor meghal, és akkor dunsztunk se lenne, hogy mi a franc történt ezután. De hogy valamit ilyen bénán kivitelezni! Mindig vissza kellett lapozzak, hogy ez most kinek is a szemszöge, mert Négyes is pont ugyanúgy gondolkodott mint Tris, egyedül akkor tudtam, hogy most kinek a fejében is vagyok, hogyha ilyesmi volt, hogy "mondta Tris". Mert hát nyílván nem szólítja valaki magát a saját nevén. Már ha normális, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!