Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok erről a Beavatot...

Mit gondoltok erről a Beavatott sorozattal kapcsolatban? SPOILER!

Figyelt kérdés
Én... Nagyon csalódott voltam az utolsó rész, a hűséges végén, Tris halála miatt. Elég rosszul viseltem, hogy a kedvenc könyvem főszereplője rengeteg életveszélyes tett után egyszerűen meghal,mert lelövik. Én nagyon ki voltam akadva a végén. főleg hogy Négyes megpróbálja elfelejteni. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek van arra egy minimális esély, hogy a Hűséges-film végén Tris nem hal meg? Volt már olyan, hogy a film eltért a könyvtől... Ha Tris a filmben nem halna meg, nekem sokkal könnyebb lenne elviselni. Nagyon nem tetszett a befejezés, és azóta kicsit el vagyok keseredve...

2015. márc. 20. 16:15
 1/2 anonim válasza:
Szia!Én is ezen gondolkozom egy pár napja.Remélem lesz a film készítőknek annyi eszük,hogy nem ölik meg.Legalább a nagy felháborodás miatt dönthetnének így.Csinálhatnának a twilight végéhez hasonlót csak fordítva (az lenne a valóság,hogy nem hal meg az álom meg,hogy meghal).Persze ez így elég nyers,de valahogy biztos megtudnák oldani.A twilight utolsó rèszében nem volt harc a filmbe meg igen.Nagyon mérges vagyok.Én még csak most emésztem.
2015. márc. 22. 16:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Na akkor íme az én véleményem:

Amikor elolvastam az első részt, oda voltam meg vissza, hogy ez milyen qrva jó könyv. Aztán elolvastam a másodikat, ami színvonalban meg se közelítette az elsőt.

És a harmadik....

Alapjában véve, bennem nem dőlt össze a világ Tris halálakor, ugyanis amennyire szerettem-imádtam az első részben, úgy lett számomra egyre semlegesebb szereplő a vége felé. Ha azt vesszük, szerintem ez a-könyv-végén-kinyírjuk-a-főszereplőt egy elég egyedi húzás volt, egészen pontosan az egyetlen egyedi húzás a harmadik kötetben.

Én viszont remélem (ha lesz egyáltalán film a harmadik részből), hogy Tris a film végén is meg fog halni. Ez van, kövezzetek meg, de azzal ellentétben, amit a legtöbb könyv tartalmaz (attól függetlenül, hogy milyen műfaj, és miről is szól), a világ nem mindig boldog és tökéletes. Igenis előfordulhat, hogy meghal a főszereplő. Ő csak számunkra főszereplő, pont úgy, hogyha Christina lenne mindennek a középpontjában, ki nem állhatnátok Trist, mert megölte Willt.

Ui.: Megértem, hogy a harmadik részben szükségszerű volt két szemszögből írni a történetet, mert ugye ha csak Tristől halljuk a dolgokat, akkor minden félbeszakad amikor meghal, és akkor dunsztunk se lenne, hogy mi a franc történt ezután. De hogy valamit ilyen bénán kivitelezni! Mindig vissza kellett lapozzak, hogy ez most kinek is a szemszöge, mert Négyes is pont ugyanúgy gondolkodott mint Tris, egyedül akkor tudtam, hogy most kinek a fejében is vagyok, hogyha ilyesmi volt, hogy "mondta Tris". Mert hát nyílván nem szólítja valaki magát a saját nevén. Már ha normális, persze.

2015. márc. 28. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!