SPOILER! Zöld íjász mit gondoltok az utolsó részről?
Gondoltam megkérdezem már mások véleményét is akik nézik , hogy mit gondolnak hogyan élheti túl ezt Oliver minekután leszúrták (bár nem szíven) és lezúgott egy hegy oldalán....
A saját teóriám bár valszeg nem ez lesz az amit a készítők is kitaláltak de kitudja. Hogy Oliver mielőtt elindult volna beadatta magának a miracurut így az ilyen sebek nem igen ölhetik meg , viszont halottnak hihetik és bár a miracuruval akár győzhetett is volna de így hogy halottnak hiszik Malcomon megmaradt a vérdíj Teah-ról viszont elterelődik a figyelem.
Szerintem ez azért nem helytálló, mert ha a DC comicsos igazság ligájából indulok ki ott se volt szuper ereje, se gyógyító képessége és ugye a mirakuru ezeket is megadja.
Inkább reális hogy a szigeten található növényből vitt magával és majd azzal túl éli.
mindenki a Lazarus Pitet emlegeti, szerintem az lesz, bár még a mirakurut sem tartom kizártnak, de akkor nem előtte adatta be magának, hanem mondjuk megjelenik Slade és beadja neki, bár nem tudom, mi indoka lehetne rá
a Lazarus Pit valószínűbb
megszökik, az a legegyszerűbb alap és hihető is, egyébként egyszer úgyis kiszabadul onnan, lehet, hogy nem most, de ki fog
Malcolm is visszatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!