Mit gondoltok a zöld íjász című sorozatról? Nagyon izgalmas, ijesztő, stb?
Egyáltalán nem ijesztő. Hogy izgalmas-e? Talán.
Nézhető sorozat, de közel se mondanám rá,h jó. Ami nekem leginkább szúrta a szemem az első évadban, az:
1)a főszereplő gondolkodás nélkül megöli a rosszfiú testőreit, majd elfogja a rosszfiút és azt mondja neki: Nem öllek meg, mert ez nem az én módszerem...
2)a rendőrség egyik rosszfiút se képes megtalálni, de a főszereplő egyik társa kb. 2 perc alatt rájuk lel.
Szerintem izgalmas sorozat, sok akció van benne, de néha azért vegyül a romantika is! Az nagyon izgalmas lenne, ha Laurel, Thea és Moira megtudnák, hogy Oliver a kapucnis, és Laurel apja is belátná, hogy nem bűnöző, sőt, segítség lehetne a rendőrségnek!
Az 1. évad végével azt hittem, hogy ennyi volt a sorozat, de nagyon örülök, hogy ma este a 2. évaddal folytatódik, kíváncsi leszek, hogy mik lesznek benne, már alig várom! :)))
Köszi a válaszokat! Én elkezdtem most nézni, és még csak az első 2 részt láttam, amik nagyon tetszettek. Az egyetlen baj vele, hogy 40 percesek az epizódok és nem mindig van annyi időm...
Valakit megkérhetek esetleg arra hogy írja le nekem a szereplőket úgy mint pl. Oliver-főszereplő (ezt tudom) meg hogy az anyjának mi a neve, a barátnője Laurel, és hogy hívják a barátját, a testőrt meg ezeket...?
Köszi a válaszokat mindegyik "hasznos" volt! :)
Oliver Queen - Főszereplő
Moira Dearden Queen - Oliver anyja
Thea Dearden Quuen - Oliver féltestvére (spoiler: ez a második évad 7. Részében derül ki)
Laurel Lance - Ollie szerelme és ex-barátnője
Walter Steele - Moira férje, Ollie és Thea mostoha apja
Tommy Merlyn - Ollie volt legjobb barátja
John Diggle - Ollie testőre, barátja, és a csapata tagja
Felicity Megan Smoak - Ollie barátja, csapata tagja
És még van egy pár azt itt megnézheted:
Találtam egy másik linket itt a sorozatban lévő összes szereplő le van írva és néhányat bővebben is megnézhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!