Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valami nagyon izgalmas, és...

Valami nagyon izgalmas, és ijesztő filmet keresek. Mondanátok?

Figyelt kérdés
Tudom már rengeteg ilyen kérdés volt végig is néztem az összeset,de a legtöbbet már láttam többek közt a (japán,kínai,ázsiai horror filmeket is amiket az egyik válaszoló szívesen írogat minden ilyen fajta kérdés alá) előre köszönöm :D
2013. máj. 31. 17:51
1 2
 1/15 anonim válasza:
síri találkozások!
2013. máj. 31. 18:01
 2/15 anonim ***** válasza:
A Köd (The Mist), Frank Darabont rendezésében
2013. máj. 31. 18:02
 3/15 A kérdező kommentje:
láttam őket :D
2013. máj. 31. 18:04
 4/15 anonim ***** válasza:
A l'interieur.
2013. máj. 31. 18:38
 5/15 A kérdező kommentje:
A l'interieur - ezt a filmet is láttam már és hát az undorító kategóriába tartozik nem az ijesztőbe :D bár attól függetlenül tényleg jó film de már láttam sajnos ezt is :S
2013. máj. 31. 18:52
 6/15 anonim ***** válasza:

Viszont izgalmas is, és félelmetes is, ha beleéled magad. :)

Egyébként ajánlom még a Dead End-et, The Loved Ones-t, 1408-at...

2013. máj. 31. 19:04
 7/15 anonim ***** válasza:

"japán,kínai,ázsiai horror filmeket is amiket az egyik válaszoló szívesen írogat minden ilyen fajta kérdés alá"

Szia!

Én szoktam "írogatni" azt a listát és igen,szívesen teszem,mert azt remélem,hogy valamelyest segítségére lesz a kérdés feltevőjének. De bocsáss meg érte,hogy segíteni próbálok az ilyen kérdéseknél...

Viszont: 1. talán akkor egyszerűbb lenne azt írni kommentben,hogy már láttad őket és nem azt,hogy "másmilyen nincs?",mert írtam neked egy raklappal. 2.Kétlem,hogy mindet láttad,ha mégis akkor persze elnézést.

Mellesleg nem láttam sehol kikötve,hogy csak amcsi filmeket lehet írni,ahol igen,oda pedig természetesen nem írtam azt a listát.

Egyébként bár nem horror,de próbáld meg a 1408-at. Misztikus thriller,de garantáltan ijesztő(ha még nem láttad persze).

2013. máj. 31. 19:04
 8/15 A kérdező kommentje:

6#

The loved Ones ezt még nem láttam és köszönöm :D

7# az 1408at is láttam már és tényleg jó film :) valami más még esetleg?

2013. máj. 31. 19:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Esetleg a 13 kísértetet próbáld meg,úgy emlékszem félelmetes,de rég láttam már...
2013. máj. 31. 19:14
 10/15 A kérdező kommentje:
láttam :D tényleg nagyon sok filmet láttam már és nem találok rendes filmet ez a baj :D
2013. máj. 31. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!