Valami nagyon izgalmas, és ijesztő filmet keresek. Mondanátok?
Figyelt kérdés
Tudom már rengeteg ilyen kérdés volt végig is néztem az összeset,de a legtöbbet már láttam többek közt a (japán,kínai,ázsiai horror filmeket is amiket az egyik válaszoló szívesen írogat minden ilyen fajta kérdés alá) előre köszönöm :D2013. máj. 31. 17:51
11/15 anonim válasza:
Ördögűző (az eredeti)
Visszafordíthatatlan
Kedvencek temetője
Szerb film
Mezsgye
Rémálom az Elm utcában (a régi)
Péntek 13 (szintén a régi)
stb...
És még sok japán horror van, amit érdemes megnézni. Pár db:
Ringu:Kanzen-ban
Ringu:Saishuushou
Ju-on:the CURSE 1-2
Kansen
Rinne
Yogen
Kyofu:the sylvian experiments
Carved(Kuchisake onna/Felmetszett szájú nő 1-2)
Kaidan(2007)
Bourei Gakkyuu(A Haunted School 1995)
Noroi
Okaruto(occult)
Chichibu Demon
12/15 anonim válasza:
Előző: :) Pont az az a lista,amit olyannyira kifogásolt a kérdező...de örülök,hogy legalább van,akinek segített :)
13/15 anonim válasza:
Igen, ezt még én is itt olvastam valamikor, azóta jó párat már megnéztem belőle, és tényleg jók. Akkor ezek szerint neked kell ezeket megköszönnöm. :)
14/15 anonim válasza:
Sorozatot ér mondani? :)
Ha igen, a The walking dead című zombisorozatot feltétlen nézd meg, ha elkezded, a rabjává válsz!
15/15 anonim válasza:
81%-os
nem kell megköszönni,már annak is örülök,hogy legalább egyvalakinek hasznos volt a dolog :)
Utolsó
Ezt jól mondod,én is nemrég kezdtem el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!