Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik Stephen King könyvet...

Melyik Stephen King könyvet ajánljátok elsőnek ami nem annyira ijesztő de izgalmas? 15L

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Érdemes a jobbak közül választani elsőnek, hogy ne menjen el a kedved tőle , akkor viszont csak „ijesztőt” tudok mondani és az A ragyogás. Én mindenkinek ezt ajánlom elsőnek , mert ez hozza meg igazán a kedved King könyveihez. Én is ezt olvastam először és emiatt folytattam a többi könyvével. Amúgy hanem akarsz rám hallgatni akkor még a Carrie-t tudnám ajánlani , ami nem túl félelmetes, rövid és egy kis betekintést ad King stílusába. Izgalmas… hááát nem tudom SK mennyire „izgalmas” író , amikben volt feszültség rendesen : A ragyogás , AZ , Állattemető meg még pár. De ha nálad az izgalmas azt jelenti , hogy sok benne az akció akkor csalódni fogsz , mert a könyveiben sok a leírás, gondolatvezetés , és inkább a sztori mélységébe próbál belerántani,hogy érezd a karaktereket , a személyiségüket ,és azonosulj velük ( ami általában sikerül is neki).
2011. júl. 17. 17:59
 2/6 A kérdező kommentje:
A ragyogást vettem meg :) így utólag olvastam csak el, de akkor jól döntöttem!
2011. júl. 17. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Oké, ha majd végeztél vele írd le szerinted milyen volt. :)
2011. júl. 17. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első amit elolvastam tőle, az "Akár az isten" volt, nagyon tetszett.
2011. júl. 17. 20:37
 5/6 A kérdező kommentje:
rendben, meg fogom írni :)
2011. júl. 19. 11:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak most jutottam el addig, hogy írjak mert eddig nyaralni voltam. Pont jól jött ki mert egy szállodába voltunk amikor olvastam. Nagyon tetszett, izgalmas. Az elején (szerintem) egy kicsit nehezen indult be a történet de utána nagyon jó volt, ajánlom mindenkinek! És kettővel mellettünk egy Panoramic nevű szálloda volt :DD amúgy jó, hogy nem a 217-es szobát kaptam mert így is alig mertem bemenni a fürdőbe :D
2011. júl. 31. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!