A Trónok Harcában csak én érzem egy kicsit jogosnak Olly viselkedését (SPOILERES)?
SPOILER!!!!
Bővebben: Sokan gyűlölték a karakterét mert ő árulta el a leginkább Havast és a végső döfést is ő tőle kapta. Viszont ha egy kicsit jobban megnézzük a storyját --> Boldogan élt a szüleivel , mire egy mosolygós , szép napon az anyját pontosan mellőle kapták telibe . Ezt követően az apját is kicsinálták majd az egyik Thenn magához ragadta és konkrétan közölte vele hogy meg fogják enni a legyilkolt szüleit. Na mármost egy kisgyereknek ez borzasztó sokkélmény... a tragédiát tetézte hogy még a békés megnyugvást sem kaphatják meg a szerettei. Szóval egyértelmű hogy a helyében mindenkit gyilkos bosszúvágy fűtene. Olyan ami teljesen elvakítja őt. Sőt mint ahogy mondtam egy gyerek...tehát beidegződik neki hogy a vadakat meg kell semmisíteni és nincs kegyelem. És ebben senki nem szabhat gátat mert akkor az tulajdonképpen a tragédia szembe köpése lenne. Az meg szerintem csak jelképes hogy felöltötte a feketét. Kicsi volt és nem érdekelte ez a fajta kötelesség. Csak a bosszú. Ser Allisert meg gondolom mindennél jobban imádta. Nem csak az apakép hiánya hanem a vadak elleni gyűlölete miatt is.
Szóval összegezve szerintem Olly karakterét nem kéne egy Joffrey-val összemosni ahogy azt sokan tették. Joffrey alapból egy mocsok volt.
Ti mit gondoltok?
https://www.youtube.com/watch?v=eyw0DDRa3V8
Pontosan ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!