Mikor lesz szinkronosan a trónok harca új évadja?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 30. 23:19
1/7 anonim válasza:
Sosem értettem meg, hogy az emberek miért olyan lusták elolvasni a feliratot? Sokkal jobban át jön az egész hangulata a sorozatnak. Egyébként meg abban sem vagyok biztos, hogy lesz szinkron, mert az HBO elkezdte vetíteni feliratosan, bár nem tudom, hogy az eddigi évadoknál szinkronosan vetítették-e.
2/7 anonim válasza:
Lustaság? Talán azért szeretik egyesek jobban szinkronosan nézni, mert nem maradsz le egy képkockáról sem, mialatt a szöveget olvasod... Vagy nem szeretnek olvasni, nem akarnek, vagy nem azért néz SOROZATOT, hogy olvasson, arra ott vannak a könyvek és az e-könyvek, jelen esetben a Trónok harcának pont van könyves változata.
Biztos a kérdező is pont egy ismeretlen angolnyelvmániás hozzászólót (és NEM válaszolót) jött olvasni. Sokat elértél azzal, hogy ezt leírtad ide? A kérdező a kommented miatt majd pont elkezdi feliratosan nézni. Idejöttél és elkezdted sértegetni. (Az első mondattal egyből lustának nevezted.) Gratulálok...!
A kérdésre válaszolva, a magyar bemutató 8-án lesz.
3/7 anonim válasza:
Te is nagyon okos lehetsz. :) Hasonlítsd össze a magyar szinkront és az eredeti nyelvet. Ég és Föld a különbség.
4/7 anonim válasza:
Vagy inkább Tűz és Jég. ;)
Nem olyan sz@r, mint ahogy beállítod.
5/7 anonim válasza:
Jó akkor te nézd úgy, ez saját vélemény, ez van. :)
6/7 anonim válasza:
Csak az az 1 pici probléma van, hogy a kérdező nem kíváncsi rá. Hisz akkor nem azt kérdezte volna? :)
7/7 A kérdező kommentje:
Teljesen igaz. Nem tudom miért ha valaki megkérdezi mikor lesz szinkron biztos lesz valaki aki kiírja, hogy remélem soha mert szar, angolul sokkal jobb meg ilyenek. De nem ez a kérdés. Lehet, hogy neked jobban tetszik angolul de nem véleményt kérdeztem hanem hogy mikor lesz.
2016. máj. 3. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!