Trónok Harca 6. évad 1. rész magyar szinkronosan?
Figyelt kérdés
Sziasztok valaki megtudja mondani mikor vetítik/vetítették a Trónok Harca 6.évad 1.részét szinkronosan?2016. ápr. 28. 22:01
2/14 A kérdező kommentje:
Ez biztos? Minden rész 1 hét csúszással?
2016. ápr. 28. 22:23
3/14 anonim válasza:
Igen, eddig is így volt minden évben.
4/14 anonim válasza:
Szerintem pedig nem. Emlékszem, tavaly 1 nap volt a csúszás, mert ismerőseim felirattal nézték, én szinkronnal, és 1 nap volt, amikor tudtak (volna) spoilerezni, de ezt szerencsére nem tették. Én teljesen biztos vagyok benne, hogy 1 nap volt a csúszás, de abban is biztos vagyok, hogy most 1 hét :(
5/14 anonim válasza:
Sosem volt 1 nap a csúszás. Mindig 1 hét volt. Rosszul emlékszel.
6/14 JackDenielsz válasza:
Na, ma letelt az 1 hét már de én még sehol nem találom és már konkrétan tűkön ülök, hogy megnézhessem.. H valaki esetleg tud adni linket, vagy bármit, ne habozzon!
7/14 A kérdező kommentje:
Igen, letelt az 1 hét és már konkrétan felidegesít, hogy nincs fent sehol szinkronosan..
2016. máj. 2. 20:29
8/14 JackDenielsz válasza:
Ha nem teszik fel, nem csak az első részben lesz vérfürdő, az tuti!! :D
9/14 A kérdező kommentje:
Most rakták fel a 2.részt felirattal, 1. még sehol..
2016. máj. 2. 21:55
10/14 JackDenielsz válasza:
Na kezdődjék a vérfürdő! Ez már felháborító!!!:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!