Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca fanok! Aki látta...

Trónok harca fanok! Aki látta már a 6. évad 1. részét, nektek mi a véleményetek róla? Hogy tetszett?

Figyelt kérdés
A végén mi volt az a Melisandre jelenet?

2016. ápr. 26. 06:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Melisandre tuti nem meghalni feküdt le :D nem tudom, hogy ezt honnan veszik az emberek, nekem eszembe nem jutott, hogy azért tenné :D a vén asszonyok is le szoktak feküdni úgy aludni, hogy aztán reggel felkelnek :D

Szerintem nem feltétlenül a nyakékében volt az ereje. Azzal, hogy levette szerintem semmi túl bonyolultat nem kell belegondolni, csak a rendezők azt akarták, hogy lássák, Melisandre varázserővel olyan szép és fiatal, egyébként már egyáltalán nem az. Szerintem legfeljebb a hitéhez lehet köze. Elvesztette azt így ha leveszi a nyakláncot megöregszik, régen pedig azért nem öregedett meg ha levette az ékszert, mert akkor olyan erős hite volt, hogy nem is lett volna szüksége rá.

Nekem a Dothrakik tök viccesek voltak. Én jót mosolyogtam rajta.

A dorne-i szál az nekem is fura kissé, nem igazán tudom hova tenni.

Sansa még mindig szerencsétlen és tartok tőle, hogy már soha nem is jön el az az idő, mikor növeszt annyi .

Arya szála már régen nem érdekel. Kb azóta, hogy elhagyta Westerost. Olyan mintha teljesen különválna az ő története a Trónok Harca világától, ráadásul unalmas :(

2016. ápr. 29. 17:52
 12/12 anonim ***** válasza:

És a Melissandre azért feküdt le, hogy meghal és Havas meg feltámad?

Hogy valahogy varázslattal feláldozza magát érte úgymond?

Olyan szomorúnak is tűnik Melissandre, nem is tudom, hogy hova tunda még az ő szála folytatódni, ha most nem hal meg?

2016. ápr. 30. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!