Mentalista rajongók, kinek hogy tetszett a Red John leleplező rész?
Nekem marhára nem tetszett.
Olyan dolgok voltak a részeben amik eddig nem és ezt rossz értelemben mondom.
Nem illetek a sorozat frappánsan kidolgozott eddigi részeihez.
Pl Jane futkorászása...
De leginkább volt idegesítő, hogy annyira jól felépítették RJ karakterét, és most a legfontosabb részben meg egy gyenge, életért könyörgő,üldözött vad lett ?!...
Az a sok civil akiknek sokat köszönhet Jane a Red Jhonhoz eljutásig is olyan fura volt..
Amúgy Red Jhonnal abba az oldalába kapott lövésbe halt bele amit a templomnál szerzett Jantől nem ?
Mindenki azt mondja,hogy megfojtotta és úgy halt meg,de én nem így láttam.
Jane nem bírta megtenni, se a fojtást se a lövést,szóval az első templomos lövés miatt halt csak meg nem ?
Vagy rosszul láttam ?
Azt nem tudom, de nagyon kíváncsi vagyok,hogy folytatódhat ezek után (tv nézem szinkronosan)
Egyébként az se tetszett,hogy Lisboon és a csapat nem vettek részt aktívabban ebben a részben,kivéve persze amikor elengedtették az FBI-tól, de az is olyan érthetettlen, és semmilyen jelenet volt.
Amúgy így már Jane 4 ember haláláért felelős nem ?
Ez csak úgy érdekel.
Ja amúgy szerintem meg pont,hogy túl húzták az egészet,persze a végtelenségig se lehet csak ezzel foglalkozni.
Bár abban igazad van,hogy pl a Blék szervezetbe is jobban bele áshatták volna magukat.
Lorelei ? Őt RJ ölte meg.
1. Lisboon megvéte egy vadászpuskával az adott gyilkostol
1.Lisboon megvédte egy vadászpuskával az adott részben a gyilkostól. 1. vagy 2.évad.
2.Red Johnak hitt kövér pasas.
3.6x8 RJ segítője aki lelőtte Bertramot.
4. RJ, bár őt még mindig nem hiszem el,hogy tényleg megfojtotta volna.
4.-nek nem RJ gondoltam, csak már elfelejtettem, hogyan is raktam össze. Remélem később eszembe jutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!