Mentalista rajongók, kinek hogy tetszett a Red John leleplező rész?
Kedves utolsó!
Kérlek máskor a a repedtsarkú ku. anyádnak spoilerezz. Pláne, ha tudod, hogy a magyar szinkronos változatról van szó. Nyomorék...
Szerintem is csalódást okozott Red John valódi személye, meg az, ahogyan a végén viselkedett. Nem félelmetes volt, hanem szánalmas. A legfurább viszont a Blake- szövetség volt, úgy értem, hogy ha elvileg rengeteg tagból állt, minden szervezetben voltak embereik, miért nem akadt a végén senki, aki Red Johnt megvédte volna?
Jó hír viszont, hogy remek a folytatás. Én naprakészen nézem az új részeket, ugye holnap adják majd a 7/3- at, és tényleg érdemes maradni a sorozatnál. Laza, sok jó poénnal.
Óriási csalódás volt nekem is. Mondjuk a 6. évad már az elejétől kezdve gagyibb jóval mint az előzőek. Teljesen más vártam, évekig izgalomban tartjá az embereket majd bemutatnak egy elcseszettül kitalált részben, gyorsan ledaráva egy öreg seriff fószert, akire egyáltalán nem lehetne ráfogni, hogy mennyire okos és hidegvérű sorozatgyilkos. Még Wayright-ból is hamarabb tudnék elképzelni Red John-t, mint a seriffből.
A szinkron meg még rosszabb... Én a szarul elkészített szinkron miatt már a 2. részben megtudtam ki Red John, eléggé felhúzott. Semennyire se változtatta meg a hangját a telefonban magyarul, míg angolul teljesen más hangszínen beszélt, kíváncsiságból belenéztem, hiszen Patrick annyira nem lehet hülye hogy hallja a hangját de még több részen át fogalma sincs róla ki az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!