Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hallottam egy filmről, aminek...

Hallottam egy filmről, aminek a címe "American Satan". Mit tudtok róla?

Figyelt kérdés
Én csak annyit tudok, hogy Benjamin Bruce és Andy Biersack is játszik benne. Ha még nem jelent meg, akkor várhatólag mikor fog? Vagy ha már megjelent, akkor tudtok linkelni magyar szinkront/feliratot? A válaszokat előre köszönöm!:)

2016. ápr. 25. 19:48
1 2
 11/19 anonim válasza:
Már meg lehet nézni, fent van neten. Én már többször megnéztem és fantasztikus! <3
2018. jan. 18. 19:25
 12/19 anonim válasza:
Durván jó film.😍
2018. jan. 24. 08:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Neten hol lehet megnézni? :)
2018. jan. 25. 14:52
 14/19 anonim válasza:
Sziasztok itt a link a filmhez magyar felirattal: [link]
2018. febr. 8. 03:38
 15/19 anonim válasza:
Valaki nem tudja, hogy magyar felirat mikor lesz és ha már van, akkor hol?
2018. febr. 15. 20:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Én megnéztem, de nem igazán értem, hogy mi történt. Valaki -aki már látta- el tudná magyarázni?
2018. júl. 21. 21:46
 17/19 A kérdező kommentje:

Én még kb márciusban néztem meg angolul, és nem vagyok mindenben biztos, de ha tévedek, valaki javítson ki.

A film ugye egy bandáról szól, ami megpróbál híressé válni, ami sikerül is neki. Szerintem a Sátán a vagyon utáni es a minél feljebb törés utáni vágyat jelképezi. De a hirtelen jött hírnév megrészegíti őket, ezért lesz Andy (nem emlékszem a filmbeli nevére) drogfüggő, és ezért csalja meg a barátnőjét. Mivel rájön, hogy végleg elvesztette a lányt, csak még mélyebbre süllyed. Innentől már nálam is elég homályos, ha jól emlékszem, lecsukják Andyt, mivel fegyvert fogott az anyjára (??). Ez a rész nekem sem volt teljesen érthető. Aztán a végén rájön, hogy rossz útra tért és elkezd elvonóra járni(?). A vége nekem is zavaros, pont tegnap este akartam újranézni. 😃

2018. júl. 22. 11:55
 18/19 anonim válasza:
Hol nézitek?
2018. júl. 23. 04:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Az egész film a Faust feldolgozása. Először én sem értettem, de a Wikipédia elolvasása után minden világos lett.

[link]

A végén Johnny lelövi a Sátánt, ezért börtönbe kerül. Kiderül, hogy mindvégig "vigyázott" rá Gabriel arkangyal, és továbbra is van esélye a Sátán ellen. Gretchen is megbocsát neki, együtt fognak harcolni a sötétség ellen, Damien apja az új "álruhája" a Sátánnak.

2020. febr. 4. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!