Hallottam egy filmről, aminek a címe "American Satan". Mit tudtok róla?
Figyelt kérdés
Én csak annyit tudok, hogy Benjamin Bruce és Andy Biersack is játszik benne. Ha még nem jelent meg, akkor várhatólag mikor fog? Vagy ha már megjelent, akkor tudtok linkelni magyar szinkront/feliratot? A válaszokat előre köszönöm!:)2016. ápr. 25. 19:48
1/19 anonim válasza:
Csak nemrég kezdték forgatni. Karácsonykor vagy jövő tavasszal láthatod.
2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. ápr. 27. 15:16
3/19 anonim válasza:
hát én azt olvastam hogy amerikában már 2016-ban megjelenik.
amugy remélem szinkronizálva/feliratozva leadják moziban :/
ja és előzetes még nincs.
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Igen, azt én is remélem. :/
2016. júl. 28. 11:40
5/19 boroskincső válasza:
Itt a film előzetese: [link]
6/19 anonim válasza:
Még nem jelent meg, majd 2017. október 13-án fog, Amerikában. Szerintem nem lesz magyar szinkronnal, legalábbis eddig még nem hallottam róla.
7/19 anonim válasza:
Nem sokára megjelenik :D Október 13. csak nagyon kár hogy nálunk nem adják :c
8/19 szintia2002 válasza:
Elvileg matol itt is adjak csak jo kerdes h hol?😭
9/19 anonim válasza:
Lesz magyar. Andy Biersack facebookra kitett egy képet amin rajta vannak az országok ahol megjelenik azon a nyelven és köztük van magyarország. Ha valaki tudja hol lehet megnézni légyszi írjon
10/19 anonim válasza:
Én úgy olvastam, hogy január 16-án jön magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!