Az American Horror Story 3. évada egy tízes skálán mennyire félelmetes (azt hallottam, hogy ez a legkevésbé rémisztő)?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 00:12
1/6 anonim válasza:
Jól hallottad, de relatív, hogy kinek mennyire félelmetes.
2/6 A kérdező kommentje:
Az első évadot láttam, bevallom őszintén eléggé paráztam, de csak azért mert a váratlan horroros részeknél megijedtem. A harmadik mennyivel félelmetesebb?
2015. jan. 4. 00:22
3/6 anonim válasza:
Talán 10/5. Vannak benne véresebb jelenetek, de itt az egész nem erre megy ki. Viszont akció van benne bőven.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem félelmetes, de azért kicsit véresebb az elsőnél.
5/6 anonim válasza:
Nyugi, egyáltalán nem ijesztő. Igazából egyik évad sem az. De a Covenben vannak véres jelenetek, de azoktól nem ijedsz meg, max undorodsz, ha nem bírod az ilyen dolgokat.
6/6 anonim válasza:
1. évad: 10/6
2. évad: 10/8
3. évad: 10/4
Egyáltalán nem ijesztő, sőt, nagyon-nagyon gyenge felhozatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!