Violetta. Ki a kedvencetek és miért? Kit szerettek a legkevésbé és miért?
León és Federicoo! <3 Leon mert annyiraaa, de annyira helyes, és olyan cuki az akcentusa :)) <3 És Federico... nemtudom, ő is jó, jól néz ki! ;)
Akit a legkevésbé kedvelek, az Alex!! >:( Még nem nagyon ismerem azt a srácot, és bár nem tűnik veszélyesebbnek Diego-nál vagy Tomas-nál... de mivel többek között miatta (is) szakít León és Vilu a 3. évadban nagyon nem jön be!! Ja, és nagyon nem tetszik a hangja...
leon és federico borzasztóan tetszik.
legkevésbé pedig tomast utálom.olyan bunkó,de egy kicsit helyes.
ludmillát az 1.évadban utáltam a többiben már nem,mert kezd jó lenni
nekem a lányok közül Violetta a kedvencem és Ludmillát utálom mert mindig rosszat csinál Vilunak.
A fiúk közül Tomas a kedvencen mert olyan cuki és Leónt utálom.
Nekem a kedvencem.
Violetta 1 -ből:
Camila és Maxi
Violetta 2 -ből:
Diego
León
Violetta
Camila
Ludmila
Federico
Violetta 3 -ból:
Ludmila
Camila
Violetta
De a fő kedvenceim Mechi (Ludmi) és Tini (Vilu)
Akiket utálok:
Thomas, Jackie, Esmeralda, Braco, Napo, Broadway
Violettát azért mert egy nagyon tehetséges és kedves lány a sorozatban és a sorozaton kívül is. Mindig mosolyog és nagyon szerethető, lelkes tini, aki nem fél kimutatni az érzéseit és őszinte. I Love Tini :)))
Ludmila -t sokan nem szeretik, mert ő játssza a sorozatban a fő gonoszt, de a sorozatban is, nagyon nagy szíve van, csak fél kimutani az érzéseit, másképp nyílvánul meg. A lényeg hogy a sorozatban, és azon kívül is egy igazi nagy személyiség, tökéletesen játssza a szerepét, csodálatos hangja van, és sokszor megnevettet. Nagyon kedves és nyitott a valóságban, sokat törődik rajongóival. :) Imádooooom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!