Spoiler kérdés? (The Walking Dead)
Néha én is laposnak érzem, pedig most aztán voltak akciók bőven, csak sok szar mellékszállal elhúzzák.
Bár többségében pont az akciók über bénák, lásd a doki csaj halála utána agyatlan lövöldözést, simán agyonlőhették volna mindet.
Na meg engem az ilyen agyatlan logikátlanságok zavarnak leginkább, sosem értettem miért nem építenek ki komolyabb "védelmet" akár a börtönnél, akár Alexandriánál. 1-2 látszat őrtorony és ennyi. Na meg ez a valaki lelép és valakik azonnal utána is mennek dolog is sokszor már kínos. Például mikor Michonne is egy b..szott szó nélkül otthagyja az őrhelyet mert kimegy az anyjára vadászó csávó után. Vagy Rickék is tök random elindulnak Carol után. A redneckünknek is elborul az agya, erre még két-három másik hülye is követi.
Azt látja az ember hogy évek óta élnek ebben a világban, de még mindig olyan alapvető szerencsétlenkedéseket csinálnak mint az elején se. Na meg főleg ez a gáz, hogy 99%-ban már az első perctől fogva tudod, hogy a rész végén valakinek annyi, vagy a képregény spoilerezés miatt egész évben az utolsó részt várod, hogy na itt most történik valami. És minden értékelhető részre jut 2-3 felvezető rész, amiben csak megy a lelkizés, meg időhúzás ezerrel. Persze ilyenkor jön mindenki a süket dumával hogy "jajj hát ez egy dráma, nem akciófilm", de a drámázásnak is megvan a maga határa, amit szerintem sok esetben átlépnek. Mint a Morgan szentfazéksága, Carol felesleges összeomlása, vagy ez a folyamatos "de én megyek, de ne menj, de megyek, de ne menj, de megyek, akkor megyek veled" rinyálásokat is hanyagolhatnák már.
Vagy ha már Carol mindenképp össze akar omlani, akkor simán ott lehetett volna a Negan-shown, és utána lép le. Az akár hatásos és érthető is lett volna. Vagy őt öli meg Negan, szerintem az is egy ütős dolog lehetett volna, mert megöl egy erős nőt, aki ezek mellett "mindenki anyukája". Vagy ha már ennyire elb..szták a karakterét, akkor simán lépett volna le, és pont, nincs tovább. De ez az elmegyek aztán visszajövök annyira felesleges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!