Spoiler kérdés? (The Walking Dead)
Carol ott sem lesz, Rick, Carl, Glenn, Maggie, Michonne, Daryl, Abraham, Eugene és Aaron lesznek ott.
Rengeteg "húsvéti tojás" volt már a sorozatban, Glenn (Negan általi) halálával kapcsolatban. Pl. Terminusban is baseball ütővel akarják megölni, majd talál egy ütőt abban a városban, ahol Tyreese meghal. Nemrég pedig ő nézegette a fotókat a falon, amiken szétvert fejű halottakat ábrázoltak...
Glenn halála a képregényben egyfajta katalizátor. Maggie és Rick összekapnak, majd a nő úgy dönt Hilltopba költözik. Később leváltja Gregoryt és ő lesz a vezető...
Szerintem pofátlanság lenne a sorozatban Glenn-t megint megmenteni. Egyrészt, már olyan régóta mondogatják rengetegen, hogy Negan fogja kivégezni, hogy borzasztó csalódás lenne sokaknak, ha mással tenné azt. Másrészt, már semmit nem ad a karaktere a történethez, csak annyiból áll, hogy a feleségével enyeleg. Most, hogy kaptunk még 2 enyelgő párt, tök fölöslegessé vált Glenn, pláne annak tudatában, hogy milyen fordulatokat válthat ki a halála...
A teljes képhez hozzátartozik, hogy a képregényben Abraham úgy halt meg, hogy Eugene-nal visszafelé tartanak egy portyáról, majd Dwight hátulról szemen lövi őt egy nyílpuskával. Ezt a halált a sorozatban a dokinő kapta, szóval lehet Abraham pedig Glenn halálát váltja ki.
Szóval, azt gondolom, hogy nem lesz hozzá gyomruk, hogy Glenn-t írják ki. Helyette Abraham lesz az, ezzel viszont sok nézőt fognak veszíteni, mert már rohadt unalmas, hogy az alapszereplők mindig megmenekülnek.
Hát megnéztem a részt, és én marha nagyot csalódtam a végén.
Szerintem kib..szott genyó húzás volt nem megmutatni hogy kit öl meg. Főleg hogy be lett harangozva hogy valaki meghal, csak erre a pillanatra vár az ember 1 órán át, erre azt mondják a készítők hogy "bocs, majd megtudod a következő évadban". Szerintem sokkal ütősebb lett volna egy olyan rész, mint a képregényben, ahol Negan agyonverte azt akit, és szépen leléptek teljesen összetörten otthagyva a főszereplőket.
Amúgy a vége jól fel volt építve, csak szerintem nem kellett volna ennyit ugrálni a Carol szálhoz, ami a folyamatos lelkizéssel már ezerszer lerágott csont. Én alapból sajnálom, hogy Carolt ennyire tönkretették, már ami a szerepét illeti. Főleg hogy előtte Rambóné volt, és hosszabb távon simán ki lehetett volna hozni egy Carol vs Rick szálat, akár őt megtenni a Hilltop új úrnőjének Maggie helyett, 'oszt Maggie meg Glenn élhettek volna happy endben.
Nem tudom ti , hogy vagytok vele de nagyon lapos mostanába a sorozat. Ez az évadzáró is...kocsikáztak egyet aztán vkit jól megvertek :D értem én hogy megkellet mutatni mekkora király ez a csávó de na.
He jól emlékszem régebben több izgalmas rész volt mint az ilyen semmit mondó töltelékrészek, amikre már nem is emlékszem miről szóltak.
Na m1... Azért várom a kövi évadot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!