Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Walking dead új epizód kérdés?...

Walking dead új epizód kérdés? Spoiler

Figyelt kérdés

a rész végén ki mondta a rádióba, hogy segítség? rick? nem ismertem fel a hangot. vagy Glenn?

illetve kinek hogy t6etszett ez a Daryles epizód? szerintem azt akarták bizonyítani, kár rendesnek lenni, mert úgyis megszívod :D

2015. nov. 16. 14:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem Glenn mondta, de a következő részben még nem derül ki, hogy végül is ki volt az. Viszotn Glenn előkerül élve és épen a kuka alól.

Az előző rész szerintem nagyon gagyi volt. Annyi gagyiságot csinálnak mostanában komolyan. Két évvel a zombi apokalipszis kitörése után ki az a hülye, aki betérdel két hulla közé? Vagy ha már ilyen hülye, a másik három miért hagyja? Nem tudták, hogy holtak visszajönnek és megesznek? Miközben ott mászkáltak is folyamatosan mutatták az összeégett, de a földön nagyon is mozgolódó walkereket.

A cukorbeteg sztori komolyan, annak a csajnak egy banán kellett volna, nem inzulin. De nem várunk el sokat, végül is a cukorbeteg a TV-ben = inzulin kell neki, az mindent megold.

Az erdei jelenet, mikor keresték őket nagyon gáz volt. Vagy csak borzalmasan szarul filmezték vagy nem tudom, de gyakorlatilag ott vannak tőlük 20 méterre, még beszélgetnek is, mikor az egyik nyomi úgy gondolja, hogy hadd támaszkodjak le erre a hörgő, mozgó sziklára, hogy megharapjon, és emiatt úgy döntenek, hogy inkább mind hazamennek, miközben Daryl nagyon rafináltan ELŐTTÜK vezeti el a kis csoportot egy olyan erdőben, ahol nincs aljnövényzet, tehát csak az nem látja őket, akiknek nincsen szeme (azt hagyjuk, hogy ha két éve gyújtották fel, az egész kezdetén, akkor hogy a szent istenben nem éledt még újra az erdő, mert bőven lett volna már ideje, vagy ha tényleg annyira leégett, akkor miért nem csak karók maradtak hátra..) Aztán meg Sasha és Abe milyen töltényeit találták meg Darylnek? Nem is lőtt.

2015. nov. 20. 18:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Eugene mondja, de ezt csak a 8 részben tudjuk meg, mikor "összeérnek az idősíkok" vagy hogy mondjam. Szóval amikor hallják a rádióban, az előző rész végén az ALexandriai események idejében azzal esik egybe, amit még nem láttunk, sőt még a következő részben sem fogjuk látni. A következő részben mindenféle lesz, és ott járunk majd, hogy a rész végén leomlik a torony, bedönti a falat és a walkerek elözönlik Alexandriát és a 8. részben, mikor már ott vannak a horda, akkor kér a rádión Eugene segítséget. Kicsit furán oldották a meg a részekben, hogy mikor mi van. A következő rész eleve ott kezdődik majd, ahol a 3. véget ért, hogy Glenn a kuka alá menekül.
2015. nov. 22. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!