The walking dead SPOILER! A képregényben hogy hal meg Glenn?
Itt van a jelenet a képregényből egy kis aláfestő zenével. Én se olvastam a képregényt csak ezt láttam és ebből arra következtetek ,hogy valami ellenséges banda elfogta a csapatot és utána a vezérük ecc pecc kimehetsz alapon választott egy csapattagot aki glenn volt és egy husánggal szétverte a fejét.
A következő főgonosz öli meg, aki még nem szerepel a sorozatban. A lényeg, hogy esélyesen a 6. évad végétől a 7. évadon át (és talán a 8. évadban is) jön majd egy hatalmas ellenséges csapat. Ők nem csak néhányan vannak, hanem száz és száz banditát képzelj el, akiknek van bázisa,
A lényeg, hogy Negannak hívják. Negan elfogja őket (Rick, Michonne, Glenn, Maggie, Carl, stb.) és kisorsolja azt, hogy kit öljön meg közülük. Glennt választja ki és egy baseball ütővel szétveri a fejét a többiek szeme láttára, aztán a többit szabadon engedi.
Ha tudsz angolul beírhatnád a google-be, hogy "walking dead negan", vagy hasonlók, hogy el tudd olvasni a sztorit részletesebben angolul is.
elég hatásosan csapja szét a képregényben nem mondom.
de mivel már túl vagyunk a spartacuson és a banshee-n,ezért nem mondom hogy nem láttunk már hasonlót,ha benne lesz a sorozatban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!