Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The walking dead, most komolya...

The walking dead, most komolyan meghalt glenn? Vagy csak baszakodnak velünk?

Figyelt kérdés
Nem érteném ha komolyan meghalna, hiszen olyan régóta van benne a sorozatban, és elég váratlan volt ez a dolog...

2015. okt. 27. 17:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
szerintem nem fog, de én örülnék, nagyon tökös lépés volna a készítőktől és kíváncsi lennék Maggie-re is. szerintem Glenn valamilyen szinten még ember tudott maradni, és tartotta a csapatot, egyébként nem kedveltem különösebben, semleges karakter. Volt.
2015. okt. 27. 18:00
 2/11 anonim ***** válasza:
42%

Nem mutatták egyértelműen, hogy az ő beleit rángatják ki, akár a kuka alatt el is bújhatott. Minden esetre én fel tudom dolgozni a halálát. Beth-en is túltettem magam, pedig az nehezebb volt.

Amúgy máskor szerintem nem spoilerezz. mehet lehet, hogy más még nem látta. Tegnap sajnos beleszaladtam egy ilyenbe.

2015. okt. 27. 18:28
 3/11 anonim ***** válasza:
28%

#2 +1

NE SPOILEREZZ!

Szerintem meghalt Glenn (bár ne legyen igazam). Nekem a kedvenc karakterem (volt)!

2015. okt. 27. 18:44
 4/11 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem nem.

Az egyik oldalon azt írták, hogy nem kell aggódni Glenn miatt.

Az, h úgy néz ki, h ő halt meg, a show része. Lehet aggódni, meg gondolkodni, h mi is történt, ugye nem ő az, stb stb.

Szal úgy tűnik nem halt meg, de kvára köszi a spilert ba.+!!!!!

2015. okt. 27. 21:05
 5/11 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom a spoilert!!!

És köszönöm a válaszokat!

2015. okt. 28. 07:52
 6/11 anonim válasza:
48%
nem halt meg,bebújt a kuka alá:)
2015. nov. 1. 20:41
 7/11 anonim ***** válasza:
19%
Mi a pic*sáért kell spoilerezni?
2015. nov. 3. 18:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Most már eltelt egy hét, úgyhogy csak magára vessen aki eddig nem látta.
2015. nov. 3. 20:16
 9/11 anonim ***** válasza:

SPOILER NEEEE!!! Áhhh most már mindegy nem kellett volna!!!

Lényeg az, hogy (nem akarok spoilerezni) de majd nézzétek a sorozatot és lesz benne pár meglepetés. Viszont!! Derylt és Glennt és még pár fontosabb szereplőt lehet félteni a 6. évad első részétől......többet nem írok. Lesz benne nagy meglepetés, ami odabasz!! Szóval idegileg készüljön fel mindenki, aki rajongó és végigköveti a 6. évadot! :( Én is próbálok felkészülni, de fájni fog nekem az tuti! Ha már elmúlt és ti is látni fogjátok a történteket, akkor tudni fogjátok most miről írtam :(

Én imádom ezt a sorozatot és tényleg beleéléssel követtem végig az elmúlt szériákat és ezért nekem fájni fog, ami ebben az évadban következik.....

2015. nov. 17. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Előző vok. ezeket csak azért tudom, mert a barátom olvassa is könyvben, képregényben és kiszaladt a száján, hogy mi fog történni, aztán én meg ezért fejbe vágtam a T.W.D.-es könyvével.......
2015. nov. 17. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!