The walking dead, most komolyan meghalt glenn? Vagy csak baszakodnak velünk?
Nem mutatták egyértelműen, hogy az ő beleit rángatják ki, akár a kuka alatt el is bújhatott. Minden esetre én fel tudom dolgozni a halálát. Beth-en is túltettem magam, pedig az nehezebb volt.
Amúgy máskor szerintem nem spoilerezz. mehet lehet, hogy más még nem látta. Tegnap sajnos beleszaladtam egy ilyenbe.
#2 +1
NE SPOILEREZZ!
Szerintem meghalt Glenn (bár ne legyen igazam). Nekem a kedvenc karakterem (volt)!
Szerintem nem.
Az egyik oldalon azt írták, hogy nem kell aggódni Glenn miatt.
Az, h úgy néz ki, h ő halt meg, a show része. Lehet aggódni, meg gondolkodni, h mi is történt, ugye nem ő az, stb stb.
Szal úgy tűnik nem halt meg, de kvára köszi a spilert ba.+!!!!!
Nagyon sajnálom a spoilert!!!
És köszönöm a válaszokat!
SPOILER NEEEE!!! Áhhh most már mindegy nem kellett volna!!!
Lényeg az, hogy (nem akarok spoilerezni) de majd nézzétek a sorozatot és lesz benne pár meglepetés. Viszont!! Derylt és Glennt és még pár fontosabb szereplőt lehet félteni a 6. évad első részétől......többet nem írok. Lesz benne nagy meglepetés, ami odabasz!! Szóval idegileg készüljön fel mindenki, aki rajongó és végigköveti a 6. évadot! :( Én is próbálok felkészülni, de fájni fog nekem az tuti! Ha már elmúlt és ti is látni fogjátok a történteket, akkor tudni fogjátok most miről írtam :(
Én imádom ezt a sorozatot és tényleg beleéléssel követtem végig az elmúlt szériákat és ezért nekem fájni fog, ami ebben az évadban következik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!