A Torchwoodnak komolyan ez a vége (4. évadzáró)? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Annyira jó volt végig.(Na jó, amikor a sátán kijött a pokolból, meg amikor Jack Kapitány kisütötte a saját unokája agyát attól most tekintsünk el. :DD )
Igaz, a 4.évad kicsit vontatott volt, de hát ugye Amerikában ez gyakran van így.(Igen tudom, nem mindig, de az angolokhoz képest elég erősen tolják a filler epizódokat.)
Szóval lényegében minden tök jó volt, még a gyors lezárását a "Csodának" is megértem, de az az utolsó 5 perc akkora cliffhanger volt... és nincs folytatás?? mert ha lenne minden meg lenne bocsájtva, de így...
Miért nem úgy fejezték be mint a 3.évadot? Azt hitték még lesz folytatás aztán az utolsó pillanatban elkaszálták?
Mi a véleményetek?
2015. jún. 10. 20:51
1/1 anonim válasza:
Igen, én úgy tudom, hogy terveztek folytatást, csak nem jött össze. Szerettem azt a sorozatot, kivéve az utolsó évadot, nekem nagyon nyújtották, mint a rétestésztát. Már alig vártam a végét. Izgalmas volt, meg minden, de irgalmatlan hosszú. Sajnáltam, hogy nem fogják folytatni, de mikor már átvették az amerikaiak, már akkor várható volt, hogy nem lesz folytatása, mert már ők is azért vették át, mert az angoloknak már nem érte meg csinálni, így eladta nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!