Mivel ért véget a régi Dallas sorozat?
Figyelt kérdés
Hogyan ért véget, mi lett a szereplőkkel?2015. máj. 25. 16:50
1/2 anonim válasza:
Samanthának lett második férje, Pamela ha jól emlékszem, meghalt egy balesetben. Bobby Aprillel akart összeházasodni, de Aprilt is lelőtték egy terrortámadásban. Ellie és Clayton Farlow az utolsó évadban már nem szerepeltek, mindig el voltak utazva. Ray Jennával jött össze, és elköltöztek Svájcba. Jockey, ha jól emlékszem, elveszítette a vállalatot. Az utolsó rész arról szólt, hogy Jockey teljesen egyedül van a házban, mivel mindenki otthagyta már és megálmodja, hogy mi lett volna, ha ő nem születik meg. A végén eldurran egy pisztoly, amiből arra lehet következtetni, hogy fejbelőtte magát, de persze nem halt meg, mert utána csináltak még két Dallas filmet :))
2/2 anonim válasza:
Első vagyok. Annyira imádtam ezt a sorozatot, hogy még Dallasba is elmentem:))) megnéztem kívülről az irodaépületeket, és a ranchre is elmentem :)) hatalmas élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!