Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The Walking Dead? Rick meghal...

The Walking Dead? Rick meghal a képregényben? Daryl is? Egyáltalán valaki túléli? :D

Figyelt kérdés

2015. ápr. 20. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Daryl benne sincs. Rick pedig túléli és ráaádsul már a kezét is le kellett volna vágni a képregény szerint.
2015. ápr. 21. 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A Dixon testvérek (Merle és Daryl) nem szerepelnek a képregényben. Őket a sorozat alkotói külön írták bele a történetbe, mellesleg a sorozat és a képregény nem párhuzamosan halad, vannak átfedések, közös szálak, szereplők, de két történetnek foghatók fel.

Hogy Rick-el meg a többiekkel mi történik, nem tudom. Konkrétan a börtönben volt egy pszichopata rab, aki Andrea arcát szinte szó szerint kifilézte és egy csúnya vágást ejtett rajta. Rick az ő arcát rendezte át ököllel, a sorozatban pedig Tyreese arcát de teljesen más okból. Tyreese például a börtönben húzza magára a zombikat a lánya halála miatt ha jól emlékszem, nem a barátnője elvesztése miatt az erdőben, ahogy a sorozatban történt. Vagy Shane-t egész egyszerűen lelövi Rick, mert veszélyesnek ítéli meg, ugyanaz az indok, mint a sorozatban. Ellenben rendesen eltemeti, és később, Hershel farmjáról megy vissza kiásni mikor rájön, hogy mindenkiben ott a vírus. Akkor öli meg végleg.

Szóval ha a sorozat végére próbálsz rájönni, nem fog menni.

2015. ápr. 21. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Az előzőt abban kijavítanám hogy Rick nem lövi le Shane-t a képregényben. Carl lövi le. [link]
2015. ápr. 22. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Igazad van, régen olvastam már. Csak az első 4 részét olvastam a képregénynek, mert azokat találtam meg online változatban magyarul.
2015. ápr. 22. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! A képregényt nem olvastam szóval nem tudom.

Daryl szerintem megfog halni a 6. évadban (az előzetes végét látva gondolom ezt). Ha Rickk meg is hal valamikor, akkor is az utolsó évad végén lenne.

Amúgy már átfutott az agyamon az, hogy ha Rick-et megharapják akkor nem változik át. :D

2015. aug. 23. 12:30
 6/6 Zsurtorta999 válasza:
Daryl nem szerepel a képregényben
2016. márc. 27. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!