The Walking Dead? Rick meghal a képregényben? Daryl is? Egyáltalán valaki túléli? :D
A Dixon testvérek (Merle és Daryl) nem szerepelnek a képregényben. Őket a sorozat alkotói külön írták bele a történetbe, mellesleg a sorozat és a képregény nem párhuzamosan halad, vannak átfedések, közös szálak, szereplők, de két történetnek foghatók fel.
Hogy Rick-el meg a többiekkel mi történik, nem tudom. Konkrétan a börtönben volt egy pszichopata rab, aki Andrea arcát szinte szó szerint kifilézte és egy csúnya vágást ejtett rajta. Rick az ő arcát rendezte át ököllel, a sorozatban pedig Tyreese arcát de teljesen más okból. Tyreese például a börtönben húzza magára a zombikat a lánya halála miatt ha jól emlékszem, nem a barátnője elvesztése miatt az erdőben, ahogy a sorozatban történt. Vagy Shane-t egész egyszerűen lelövi Rick, mert veszélyesnek ítéli meg, ugyanaz az indok, mint a sorozatban. Ellenben rendesen eltemeti, és később, Hershel farmjáról megy vissza kiásni mikor rájön, hogy mindenkiben ott a vírus. Akkor öli meg végleg.
Szóval ha a sorozat végére próbálsz rájönni, nem fog menni.
Szia! A képregényt nem olvastam szóval nem tudom.
Daryl szerintem megfog halni a 6. évadban (az előzetes végét látva gondolom ezt). Ha Rickk meg is hal valamikor, akkor is az utolsó évad végén lenne.
Amúgy már átfutott az agyamon az, hogy ha Rick-et megharapják akkor nem változik át. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!