Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Joban Rosszban nezok, szerinte...

Joban Rosszban nezok, szerintetek hogy alakul a Tamas-atya-Betty sztori?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 20:27
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Sajnos ma megy el Tamás atya :"(

Én viszont eltudok képzelni egy olyan részt, amikor Tamás (már nem atya) bemegy a kórházba/Betti házába/stb... sima pólóban, bemegy abba a szobába ahol Betty van, és innentől kettéválhat a sztori:

1.)

Mikor meglátják egymás néznek és néznek és néznek majd tin-tin-tin-tin-tin-tin-tin-tin. A következő részben pedig megbeszélik a dolgokat.

2.)

Mikor meglátják egymást Betty nekifutásból csókolja meg Tamást és innentől kezdve együtt vannak, de nem lenne jó, ha mások megtudnák, hogy egy atya feladta a papságot egy lányért, és így lennének különböző bonyodalmak.

Én a másodiknak örülnék:D:D:D:D

15/L

2010. szept. 16. 18:58
 32/33 anonim válasza:

Szerintem!:)

Ugye Tamás atya elment, de áprilisba vissza fogják hozni a képernyőre, és sztem tuti összejön Bettyvel! Egyébként meg aki azt állítja,h ilyet nem illik a képernyőre vinni, akk ajánlom neki az AMARO ATYA BŰNEIT! XD

Sztem Tamás papként tér vissza, és elhatározza,hogy nem találkozik Bettyvel. De végül sztem kialakul egy titltott szerelem.

Óhhhhhhhhhh alig várom már,h vissza jöjjön! Az biztos,h a JB írója ezzel a szállal kapuba talált. Sokkal több rajongója lett a sorozatnak. Én pl elötte egyáltalán nem néztem.

2011. ápr. 25. 23:41
 33/33 anonim válasza:

Hali, én is azóta nézem a Jb-t mióta Tamás szerelmet vallott Bettynek, ugye tegnap volt (tudomásom szerint) az első csók, annyit tudok hogy jönnek apácák lebeszélni Tamás atyát. Azt ésszerűnek látom, ha az egyház nem fogja engedni hogy Tamás atya kilépjen. Sorozat szempontjából is "jó időhúzás" ez. Legjobb lenne ha átállna reformátusnak. Én ezért szurkolok. Van még 1-2 teóriám, de azmán igazán telenovellás lenne :S :DD

Kíváncsian várom a folytatást.

2012. jan. 14. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!