Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Joban Rosszban nezok, szerinte...

Joban Rosszban nezok, szerintetek hogy alakul a Tamas-atya-Betty sztori?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 20:27
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
0%
megkúrja egy tűzcsap alatt és beáll stricinek
2010. ápr. 2. 20:28
 2/33 A kérdező kommentje:
Aham, pont ezekre szamitottam..de nem valami fantaziadus eszmefuttatas, ami azt illeti.Kimeljetek az ilyen valaszokkal, megkoszonnem...sajnos eleg sok taplo is jar ezezen a honlapon:(
2010. ápr. 2. 20:40
 3/33 anonim ***** válasza:
Én azt álmodtam, hogy összejönnek :D És tökre örültem neki!! :D
2010. ápr. 2. 20:50
 4/33 anonim ***** válasza:
Szerintem összejönnek, de ez nem lenne nagy szám, vagyis nem úgy érten, hanem Csillagkúton jó ha 1 ember foglalkozna vele. Ezért biztos jönne valami nagyon vallásos ember a kórházba betegként vagy nem tom és ezzel lenne gebasz. Nehogy már jól ellegyenek, hiszen a pap cölibátustba van......xD
2010. ápr. 2. 20:59
 5/33 A kérdező kommentje:
vagy tudod elozo valaszolo, vagy te is beleolvastal, pontosan valami ilyesmi fog kovetkezni, jon egy fazon, papunk feltekeny, ilyesmi..nos de azon tul...az utolso ilyen sztori amit hallottam a tovismadarak s abbol is milyen botrany lett...szerintetek egy ilyen "piti kaliberu" sorozat iroi "megengedhetnek maguknak " ilyen fordulatot: a pap megtori a colibatust..hmm?..na ehez mit szoltok?
2010. ápr. 2. 21:19
 6/33 anonim ***** válasza:

sztem nem jönnek össze.hülyeség lenne.

inkább Tamás atya segít visszatérni Bettynek a normális élethez(nem lesz ilyen hitbuzgó)

2010. ápr. 2. 22:03
 7/33 A kérdező kommentje:
ilyen tiszta lenne ez az Elet? (hiszen tudjuk, hogy egy kicsit a mindennapi elet dolgairol is szol)
2010. ápr. 2. 22:06
 8/33 anonim ***** válasza:
második vagyok... eddig mi értelme lett volna annak, hogy kerülgetik egymást, ha eztán nem lesz semmi?? mellesleg a papot alakító pasi nagggyon helyes!!!!!!
2010. ápr. 2. 23:48
 9/33 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is osszejonnek, nem lenne az egesz sztori fuszerezve ilyen kis vallomasokkal a Betty reszerol,huncut nezesekkel Tamas-atyatol stb.
2010. ápr. 4. 09:16
 10/33 anonim válasza:
Tamás atya már így is csüng Betti minden szaván...és csak férfiból van...szerintem, ha Bettike bepróbálkozna, akkor vége lenne Tamás atya tartásának...Igazából én hülyeségnek tartom a katolikus papok részéről ezt a fajta önmegtartóztatást. A papoknak is élniük kellene az életüket családot alapítani...hogy példát mutathassanak...nem csak prédikálni olyan dolgokról amiket meg sem tapasztalnak. Más részről, ha a nővel a szex tisztátalan dolog akkor szólóban miért nem az?
2010. ápr. 4. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!