Joban Rosszban nezok, szerintetek hogy alakul a
Tamas-atya-Betty sztori?
11/33 A kérdező kommentje:
es mit szoltok, ha megis ugy fordul, hogy osszejonnek, "nem akad ki" ezen a katolikus egyhaz? vagy azmindegy? (elvegre ez egy konnyed csaladi sorozat esti csucsnezettsegi idoben), szoval megengedett az ilyesmi? en nem tudom, mert reformatus vagyok es nem tudom meddig mehet el a fenacizmus
12/33 anonim válasza:
lehet hogy református és annak lehet neje
2010. ápr. 5. 22:06
13/33 A kérdező kommentje:
:))))))))),nehany fontos info a reformatus papokrol:nem hordanak gallert, nem jarnak hetkoznap is feketeben, nem ismerik a colibatust
Tamás atya állati szexi..nekem bejön:D
remélem összejönnek:)
2010. ápr. 24. 19:21
[link]
olyan édes..
főleg mikor féltékeny a Bálintra..:)
2010. ápr. 24. 19:22
Hú, hát nem tudom mi lesz, de nekem nagyon úgy fest, hogy egyre jobban bele fog szeretni Bettybe, és előbb-utóbb leszerel. :)
Jajj, de szép lenne...:)
Egyébként jó ez a Jóban rosszban, a forgatókönyvíró tudhat valamit, nagyon az élet dolgairól, a mindennapok nehéz helyzetéről szól.
Szóval szerintem Betty és a csini pap össze fognak jönni, vagy csak egy plátói szerelem marad köztük.
De ha meg arra gondolsz, hogy egyre bátrabb a pap:)
Már piknikezni is elhívta:)
2010. ápr. 24. 19:28
17/33 anonim válasza:
Én két megoldást képzelek el. Azt nem tartom valószinuleg, hogy papként a srác elcsábitja Bettyt. Szerintem a forgatókönyviró nem akarhatja ennyire felháboritani a katolikus hivőket-hiszen ők is nézők és a sorozatban nagyon elhivatott papot fomáztatnak meg vele. Szóval, szerintem előbb kilép a szolgálatból és azután jönnek össze vagy megmarad a plátói szerelem.
2010. ápr. 24. 22:06
Szerintem összejönnek, max. titokban. Nagyon édesek lennének. Az más, hogyha én úgy meglátnék egy ILYEN papot, mint Tamás atya a házában, felhúzott ingujjal és kigombolva... Én nem türtőztetném magam... xD
2010. ápr. 26. 08:15
19/33 A kérdező kommentje:
Utolso, en most olyan jot nevettem ezen, tenyleg , lehet en sem tudnam megallni, hogy ne ugorjak ra....jo pali ez a Szaraz Denes...tuuuul jooo...a legszexibb szoke
Szerintem össze fognak jönni, már ha Betty meggyógyul. Remélem, nem halt meg szerencsétlen lány.:( Az lenne érdekes, ha Tamás Atya reformátusnak keresztelkedne és ott elvégezné a teológiát. :D Nálunk, reformátusoknál a lelkészeknek lehet családjuk.:) Hallottam már valami ilyesmi történetről, egy kat.papból lett ref.lelkipásztorról. :D
Amúgy első válaszoló, remélem, bánod, amit írtál.
2010. júl. 3. 13:48
Kapcsolódó kérdések: