Joban Rosszban nezok, szerintetek hogy alakul a Tamas-atya-Betty sztori?
Na de jó, most már több infó van a kezünkben:)
Istenem de megható és aranyos volt az évadzáró epizódban, amikor Bettyt szólítgatta, majd ki is mondta, amit már régóta érez...
Én meg már mióta erre vártam:D
Hát ez nem fog annyiban maradni. Szerintem az lesz, hogy Betty fölépül, Tamás atya pedig ott fogja őrizni a kórházban éjt nappallá téve:) És nem száll el a szava, amit mondott. Szeptemberben lesz valami:)
nekem 3 jutott az eszembe: betty nagyon súlyosan megsérül és nem fog felépülni mert vhol már nem tudom hol talán egy újságban olvastam h lehet h kiírják a sorozatból de ez mégha igaz is lesz akkor sem biztos h így írják ki csak egy feltételezés
: tamás atya végül nem fog összejönni bettyvel mert ezzel csak vmiért bajt okozna neki ezért inkább elmegy, betty pedig bánatában visszamegy amerikába (ez is egy lehetőség a kiírására)
: gondolom emlékeztek arra amikor tamás atya mesélte bettynek h egyszer megtetszett neki egy lány v vmi ilyesmi és ezért elment arról a helyről mert bűn lett volna vele összejönnie, sztem most sem fog pap létére összejönni bettyvel vagy legalábbis nem papként de ki tudja
Sztem ne találgassunk.
A végén még annyira bele éljük magunkat abba hogy összejönnek. Aztán meg akkora csalódás lesz ha mégsem.
Amúgy szerintem nem lesz köztük semmi sem. Ezt úgy értem hogy már milyen régóta csak kerülgetik egymást, és most azért hagyták így abba hogy felcsigázzák a képzeletünket.
De most komolyan!
Egy sorozatban szerintem nem engedhetik meg maguknak azt hogy egy pap összejöjjön valakivel. Ráadásul ott van Betti. Az ő jelleme mármint a mostani nem hiszem hogy engedné ezt a fajta kapcsolatot a pap, és közötte.
Gondolom azért belefér pár csók meg légyottok, de az az egy biztos BETTI ÉS TAMÁS ATYA NEM FOG ÖSSZEJÖNNI. Úgy legalábbis nem jöhetnek össze hogy pap marad.
ezt pedig egész egyszerűen csak azért gondolom mert efajta dolgot nem tehetnek meg a jóban rosszban készítők, hiszen pl.: Lady Gaga Alejandro klipjével is gondok voltak, többek között a rózsafüzér lenyelésével. És ez is vallásos dolog, meg csak egy klip, mégis volt róla szó hogy nem adhatják ki.
De hogy nem jönnek-e össze vagy igen meg hogy hogyan és miképp az nem tudom, de én ezt gondolom, és kész.
Sztem hülyeség lenne összejönniük ha Tamás atya pap maradna.
Ajj, micsoda kiábrándító találgatások:(
Hát halljátok, én azt mondom hogy össze jönnek! Nem véletlenül a papnál és a vallásos lánynál fűzte be a forgatókönyvíró a szerelmi szálat.
Már előre látom, hogy győzni fog a szerelem. Lehet, hogy ezt is akarja elmondani a történettel, hogy az igaz szerelem mindent legyőz és akárkit elkaphat...
Ennek a történetnek jól kell végződnie:)
Én érzem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!