Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sorozat, aminek értelme is van?

Sorozat, aminek értelme is van?

Figyelt kérdés
Néznék valami jó sorozatot, de egy listán se találtam megfelelőt. Valami olyan érdekelne, ami dráma, életszagú. Nem érdekel se a krimi, se az idétlen amerikai vígjáték, se a szappanopera, se az orvosos-sorozatok, se a vámpírok, se a gengszterek, se a sci-fi, se a drogkészítés, hanem csupán a hétköznapi emberekről szóló, hétköznapi problémákkal küszködésről szóló dolgok. Létezik ilyen sorozat?
2016. márc. 2. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Hétköznapi emberek, hétköznapi problémák, dráma... nagyjából körülírtad a szappanopera jellemzőit.
2016. márc. 2. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

Született feleségek

Bár kérdés, hogy neked mi a hétköznapi. A keleti országok fiai? Mert akkor kb. marad a Szomszédok és a Barátok közt.

2016. márc. 2. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
#2 ezek is szappanoperák, azt írta, hogy az nem jó.. xD szerintem nagyjából minden lehetőséget felsorolt annál a résznél, ami nem érdekli.
2016. márc. 2. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Családi Gyanúk Titkának Árnyékában

lol:D

2016. márc. 2. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
35%

Skins - Bristoli fiatalokról szól, bár elég vad

El secreto de Puente Viejo - kicsit szappanoperás, de egyébként érdekes (spanyol)

Gran Hotel

De egyébként ilyen sorozatot nem fogsz találni, szerintem.

2016. márc. 2. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Sírhant művek

Harmadik műszak

Mad men - Reklámőrültek

Miért éppen Alaszka?

Doc Martin (nem az orvosláson van a hangsúly benne)

Híradósok

2016. márc. 2. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Csengetett, Mylord? Waczak szálló?
2016. márc. 4. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!