Sorozat, aminek értelme is van?
Figyelt kérdés
Néznék valami jó sorozatot, de egy listán se találtam megfelelőt. Valami olyan érdekelne, ami dráma, életszagú. Nem érdekel se a krimi, se az idétlen amerikai vígjáték, se a szappanopera, se az orvosos-sorozatok, se a vámpírok, se a gengszterek, se a sci-fi, se a drogkészítés, hanem csupán a hétköznapi emberekről szóló, hétköznapi problémákkal küszködésről szóló dolgok. Létezik ilyen sorozat?2016. márc. 2. 15:52
1/7 anonim válasza:
Hétköznapi emberek, hétköznapi problémák, dráma... nagyjából körülírtad a szappanopera jellemzőit.
2/7 anonim válasza:
Született feleségek
Bár kérdés, hogy neked mi a hétköznapi. A keleti országok fiai? Mert akkor kb. marad a Szomszédok és a Barátok közt.
3/7 anonim válasza:
#2 ezek is szappanoperák, azt írta, hogy az nem jó.. xD szerintem nagyjából minden lehetőséget felsorolt annál a résznél, ami nem érdekli.
4/7 anonim válasza:
Családi Gyanúk Titkának Árnyékában
lol:D
5/7 anonim válasza:
Skins - Bristoli fiatalokról szól, bár elég vad
El secreto de Puente Viejo - kicsit szappanoperás, de egyébként érdekes (spanyol)
Gran Hotel
De egyébként ilyen sorozatot nem fogsz találni, szerintem.
6/7 anonim válasza:
Sírhant művek
Harmadik műszak
Mad men - Reklámőrültek
Miért éppen Alaszka?
Doc Martin (nem az orvosláson van a hangsúly benne)
Híradósok
7/7 anonim válasza:
Csengetett, Mylord? Waczak szálló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!