Doctor Who - Sleep no more. Ennek a résznek mi volt az értelme? Valaki segítene megérteni? :D
Nagyjából ez... igazából az évad eddig nagyon jó, na ez a rész volt az évad leggyengébb része.
Mondjuk maga az évad is érdekes, jók a külön storyk, de főszál az évadban nincs, pedig régen amit műveltek az 5-6. évadban az közel zseniális volt.
Elég érdekes megközelítés a részről, és belegondolva van benne igazság, nem is tudom, kicsit ebből a szemszögből tényleg egy érdekes rész volt.
A lényeg annyi volt, hogy az őrült tudós átverte a Doktort, elhitette vele, hogy legyőzte a szörneket. Közben mindent, ami történt, ő tervezett, a cél az volt, hogy egy izgalmas történetet játszasson el élesben a Dokiékkal, aminek a felvétele minél jobban leköti majd a nézőket (végülis minket, bár elhangzik, hogy a rész a 38. Században játszódik, így ha úgy vesszük, a negydik fal ép marad), akik így Homokemberré válnak majd.
Tényleg nem volt olyan húde rész, mint az eddigi duplaepizódok, de nekem azért tetszett, jó ki gyerekhorrornak mondanám. A következőre már nagyon kíváncsi vagyok, a bevezető alapjáő kicsit Harry Potter - Men in Black keverék hangulatra számítok, de majd meglátjuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!