Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek Kylo Ren-ről...

Mi a véleményetek Kylo Ren-ről? (Star Wars 7)

Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 23:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
Összességében nem rossz, tetszik a kissé labilis, idegbeteg karaktere, bár az volt csalódás amikor Rey előtt levette a maszkját. Valaki összeégetett arcú, félszemű bűnözőt vártam, erre mutattak egy kamaszt.
2016. márc. 17. 23:02
 12/15 Edócsa ***** válasza:
89%

Roppant összetett karakter. Sokat mutatott, de még számos kérdésre adhat választ, tehát bőven kiteljesedhet a karaktere. :D

Csípem az idegbetegségét, hogy idegében mindent szétvág. Vader inkább folytogatott, ha bepipult, meg egyhelyben állt, nem sok kardpárbajt vívott (bár az mind durván epikus volt), Kylo meg úgy ugrabugrál, mint egy viszkető poros nindzsa. És rohadt jól áll neki, a film végén a pörgés Finn ellen valami állatul néz ki!

Jó, hogy van egy lelkisebb oldala, mintha közelebb érezném így magamhoz. Mégis nagyon misztikus. Még mindig nem tudom, mi járhatott a fejében, amikor a Csillagpusztító első komoly bevetését figyelte, vagy amikor megölte Solót. Vagy akkor, amikor szétnyirbálva Rey után nézett.

Van humorérzéke is, vagy csak én nevettem, mikor azt hitte, BB8 lopta el a Falcont? :D

És mégsem az a tipikus gonosz. Csúnya dolgokat csinál a filmben, mégsem érzem olyan veszettül ádáznak. Ez a legjobb benne.

Határozottan királyul megalkotott karakter, én csipázom. 😃

2016. máj. 19. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen egyetértek veled, kedves utolsó!
2016. máj. 19. 21:50
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem egész jó karakter. De kezdjük ott h az első rend akármilyen gonosz( bolygókat robbant, falusiakat gyilkol; gyerekeket rabol rohamosztagosnakstb...) soha nem lesz olyan mint a Birodalom és egy főgonosz sem lesz soha olyan mint palpatine császár
2016. aug. 22. 15:54
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
14-es nagyon szépen megfogalmaztad az én érzéseimet is vele kapcsolatban :) Én még azt is hozzá tenném, hogy tök jó, hogy nem az a tipikus hollywoodi szépfiú a színész. Nagyon karakteres az arca és helyes, de nem az a szépség ideál amire számított volna mindenki. Tetszik :)
2017. dec. 29. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!