Mi a véleményetek Kylo Ren-ről? (Star Wars 7)
Roppant összetett karakter. Sokat mutatott, de még számos kérdésre adhat választ, tehát bőven kiteljesedhet a karaktere. :D
Csípem az idegbetegségét, hogy idegében mindent szétvág. Vader inkább folytogatott, ha bepipult, meg egyhelyben állt, nem sok kardpárbajt vívott (bár az mind durván epikus volt), Kylo meg úgy ugrabugrál, mint egy viszkető poros nindzsa. És rohadt jól áll neki, a film végén a pörgés Finn ellen valami állatul néz ki!
Jó, hogy van egy lelkisebb oldala, mintha közelebb érezném így magamhoz. Mégis nagyon misztikus. Még mindig nem tudom, mi járhatott a fejében, amikor a Csillagpusztító első komoly bevetését figyelte, vagy amikor megölte Solót. Vagy akkor, amikor szétnyirbálva Rey után nézett.
Van humorérzéke is, vagy csak én nevettem, mikor azt hitte, BB8 lopta el a Falcont? :D
És mégsem az a tipikus gonosz. Csúnya dolgokat csinál a filmben, mégsem érzem olyan veszettül ádáznak. Ez a legjobb benne.
Határozottan királyul megalkotott karakter, én csipázom. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!