Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak nekem nem tetszett a...

Csak nekem nem tetszett a star wars 7-ben Kylo Ren arca mikor levette a maszkot?

Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 11:37
 1/9 anonim válasza:
45%

Nekem sem tetszett. :-D

Nagyon csúnya. :-))

2016. jan. 23. 11:42
 2/9 anonim válasza:
29%
És eléggé nőies a feje:D
2016. jan. 23. 11:45
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Én elnevettem magam a moziba. Rey helyébe mondtam volna neki, hogy inkább tegye vissza.
2016. jan. 23. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon ronda a pali. Nem csoda, hogy komplexusos lett.:D

De amúgy nincs ezzel baj, a karakter nem kívánja meg, hogy szép legyen.

2016. jan. 23. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem azzal volt a bajom, hogy nem szép, hanem azzal, hogy a filmbéli apját és anyját tekintve nagyon nem passzolt az arca. Inkább olyan, mintha Piton professzor zabigyereke lenne, és nem Han Solo-é.
2016. jan. 23. 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:
41%
Anyummal láttam és nekem ez volt az első SW filmem(nem megölni, azóta bepótoltam az összeset), de ő is elröhögte magát és ő is azt találta viccesnek, hogy két olyqn embernek mint Han meg Leia, hogy lehet "ilyen" gyerekük:D én amikor megláttam a film végéig igazából rohadt csalódott voltan mert én se ilyen arcra számítottam, de azóta valahogy hozzászoktam és megkedveltem.
2016. jan. 25. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Inkább Kyloren maszk nélkül ijesztőbb volt mint maszkkal LOL!
2016. jan. 29. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor én nem vagyok normális, de nekem tetszett. :D Illett a szerephez.
2016. febr. 1. 02:14
 9/9 Edócsa ***** válasza:

Egyetértek veled, utolsó! Nem tudok elképzelni egy szépfiút ahhoz a szerephez, de ahhoz az alkathoz egy macsót sem vártam, úgyhogy egy szavam sem volt. Döbbenetemben a lélegzetem is elakadt, d inkább csak azért, mert nem hittem el, hogy tényleg leveszi a maszkot.

Amúgy van hasonlóság közte meg a fiatal Han között arcra, pár remek kép illusztrálja:

[link]

[link]

2016. máj. 23. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!