Csak nekem nem tetszett a star wars 7-ben Kylo Ren arca mikor levette a maszkot?
Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 11:37
1/9 anonim válasza:
Nekem sem tetszett. :-D
Nagyon csúnya. :-))
3/9 anonim válasza:
Én elnevettem magam a moziba. Rey helyébe mondtam volna neki, hogy inkább tegye vissza.
4/9 anonim válasza:
Nagyon ronda a pali. Nem csoda, hogy komplexusos lett.:D
De amúgy nincs ezzel baj, a karakter nem kívánja meg, hogy szép legyen.
5/9 anonim válasza:
Nekem nem azzal volt a bajom, hogy nem szép, hanem azzal, hogy a filmbéli apját és anyját tekintve nagyon nem passzolt az arca. Inkább olyan, mintha Piton professzor zabigyereke lenne, és nem Han Solo-é.
6/9 anonim válasza:
Anyummal láttam és nekem ez volt az első SW filmem(nem megölni, azóta bepótoltam az összeset), de ő is elröhögte magát és ő is azt találta viccesnek, hogy két olyqn embernek mint Han meg Leia, hogy lehet "ilyen" gyerekük:D én amikor megláttam a film végéig igazából rohadt csalódott voltan mert én se ilyen arcra számítottam, de azóta valahogy hozzászoktam és megkedveltem.
7/9 anonim válasza:
Inkább Kyloren maszk nélkül ijesztőbb volt mint maszkkal LOL!
8/9 anonim válasza:
Hát akkor én nem vagyok normális, de nekem tetszett. :D Illett a szerephez.
9/9 Edócsa válasza:
Egyetértek veled, utolsó! Nem tudok elképzelni egy szépfiút ahhoz a szerephez, de ahhoz az alkathoz egy macsót sem vártam, úgyhogy egy szavam sem volt. Döbbenetemben a lélegzetem is elakadt, d inkább csak azért, mert nem hittem el, hogy tényleg leveszi a maszkot.
Amúgy van hasonlóság közte meg a fiatal Han között arcra, pár remek kép illusztrálja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!