Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Serintetek a 8. vagy 9. Star...

Serintetek a 8. vagy 9. Star Wars részben Kylo Ren át fog állni a jó oldalra?

Figyelt kérdés
Mert szerintem biztos hogy át fog állni.Érzem.

2016. jan. 2. 15:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%
Amilyen nyálas okádék lett a film, ja.
2016. jan. 2. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Remélem nem. Megérdemelné hogy megdögöljön.
2016. jan. 2. 17:04
 3/11 Rion_marcus ***** válasza:
71%
Nem, elvágta a köteleit a világos oldalhoz amikor megölte az apját és így pont az ellentétét tette, mint Vader a 6. részben.
2016. jan. 2. 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Remélem nem. Akkor dobna nagyot a Disney, ha nem lenne már Kylo Rennek nyálas megbocsátunk gyere a keblemre jelenete, hanem végleg elnyelné a Sötét Oldal, és csakis úgy lehetne legyőzni, hogy megölik. Remélhetőleg addigra befejezi a képzést, és erős ellenség lesz belőle, aki kihívást fog jelenteni.
2016. jan. 2. 20:35
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom mi a bajod 1-es egyáltalán nem nyálas okádék...
2016. jan. 3. 18:51
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is szörnyű film volt. Aki értékeli a régi filmeket, az látja ezen, hogy mennyire béna.
2016. jan. 4. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem biztos átáll a sötét oldalról mert többször is mondja hogy hívogatja a fény.
2016. jan. 4. 21:16
 8/11 anonim válasza:
52%
Meg fogják ölni az biztos
2016. jan. 6. 13:26
 9/11 Edócsa ***** válasza:
80%

Meg kell, hogy térjen, ezért van ott Rey, hogy egyensúlyt hozzon a galaxisba, nyilván nem hagyja ki Kylot... Amúgy is Vadert láttam a filmekben visszatérni egyedül, pár pillanattal a halála előtt, jó lenne, ha neki is sikerülne, csak most valamivel huzamosabb ideig.

Végül is így olyan lenne, mint az apja, makscs, de befolyásolható. ☺

2016. máj. 23. 15:49
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem eredetileg az let volna Luke és Kylo terve hogy elhitetik hogy Ren a sötét oldalon áll aztán megöli Snokot igenám csak hogy szerintem Kylo-t teljesen fel emészti a sötét oldal megöli régi mesterét Lukot egyre erösebb lesz es végul maga Snok fogja megölni mert fél az erejétöl de ekkor megjelwnik Darth Plagius és fel támasza ķylo rent megöli snokot es bum jön az ujj trilogia 😅😁😁
2017. nov. 29. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!