Kylo és Rey unokatestvérek lehetnek?
Bármi lehet, nem tudom mit szándékoznak kihozni a történetből de az "én vagyok az apád" nem egy ötletes, eredeti fordulat, azt már eljátszották egyszer (igaz a Halálcsillagot meg háromszor)
Egyenlőre fölösleges ezen kombinálni, mert legfeljebb veszekedés lesz belőle.
Disney egy párhozamos világ megalkotásába kezdett, meglátjuk hová érnek vele.
Lucas eredeti történetében Leila és Han fia Jacen solo áll át a sötét oldalra, és Sith lesz: Darth Caedus.
Őt az ikertestvére (nővére) Jaina Solo győzi le...
A filmre vitt történet teljesen más, nincsenek Sithek, Ren van helyette, az elmúlt 30 évről semmit nem tudtunk meg, de az már logikátlan lenne, hogy Rey és Kylo testvérek.
Bár legalább ennyire logikátlannak tűnik az is, hogy Rey Luke Skywalker lánya legyen.
Volt rá néhány utalás, ezért elképzelhetőnek tartom.
Egyébként a Disney próbálja kitölteni az eltelt 30 évet. Sorra jelennek meg a könyvek amik az Endori csata utáni dolgokat vezetik fel, illetve az aktuálissá vált Kánont építik tovább.
"Lucas eredeti történetében Leila és Han fia Jacen solo áll át a sötét oldalra, és Sith lesz: Darth Caedus. "
Ez nem Lucas története, hanem különböző regény és képregényíróké. Lucasnak is voltak ötletei a folytatásra, de azokat valószínűleg már sosem ismerjük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!