Mi a véleményetek Kylo Ren-ről? (Star Wars 7)
Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 23:01
1/15 anonim válasza:
Gyenge próbálkozás, hogy valami Darth Vaderhez hasonló negatív hőst összehoozzanak, de attól még nagyon távol van.
2/15 anonim válasza:
Pont, hogy nem olyan szereplő, mint ahogy az első írja. Nagyon látszik, hogy a közelében sincs, csak próbálkozik, és pont ezért megnyerő.
3/15 anonim válasza:
Épp ez az, hogy vicces, hogy próbálkozik, de sose lesz belőle olyan karakter mint Vader. Vader-t még azok is ismerik akiket egyáltalán nem érdekel az SW.
Ellenben itt erre semmi esély, mert már most gyenge karakter ebben az értelemben. Ha negativ szereplőket nézzük, még Maul is erősebb ilyen tekintetben, mármint karakteresebb.
4/15 anonim válasza:
Na igen, de ők teljesen más karakterek. Kylo Renről még azt sem mondhatjuk el, hogy teljesen a sötét oldalon lenne, mert amúgy ő maga sem tudja, hogy mit csinál. :D
5/15 anonim válasza:
Az előző válaszokat nem olvastam. Szerintem elég jó lett Kylo Ren karaktere ,tetszik jól kivitelezték ,tetszettek "az idegbeteg" hajlamai. Jól meglett csinálva :D
6/15 anonim válasza:
Nekem abszolút a kedvencem lett, minden tekintetben. A színész is nagyon jó.
7/15 anonim válasza:
A SW filmek legösszetettebb főgonosza :)
8/15 Stevedanger válasza:
SPOILER Szerintem Kylo egy pityogó kislány akit a film végén megöl egy Lány aki úgy kb 2-3 hete ismeri az erőt. Nem tudom nekem ez Negatív
9/15 anonim válasza:
Utolsó: ez nem spoiler, mert senki nem ölte meg :)
10/15 anonim válasza:
8-as: a hülyeség az mitől spoiler?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!