Vélemény ezekről a sorozatokról?
Deutschland 83, Suits, Róma, Marco Polo, Graceland, Masters of Sex, Orange is the new black, Sense 8, Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? , Gengszterkorzó
Van választék, csak a bőség zavarában nem tudom melyiket kezdjem el...a viszonylag ismertebb sorozatokból már sokat láttam, és talán javarészt ki is válogattam, ami engem érdekel. Most meg kellene valami új. Ezeknek pedig az imdb-je nem rossz. Valaki esetleg látta valamelyiket a felsoroltak közül? Ha igen, akkor hogy tetszett? Melyiket ajánlanátok ezek közül? Akár saját vagy ismerősök tapasztalatai alapján.
A Róma nagyon jó, az új évezredben ez volt az egyik éllovasa a történelmi sorozatoknak, ahol van mémi szex, vér, és jó karakterjáték. 2 évados, és hiába kapott kaszát a magas gyártási költség miatt, maga a történet befejezett. Végigvisz Caesar hatalomra kerülésén, halálán, majd Marcus Antonius legyőzésén, 2 légionárius szemszögéből akik mindig belekeverednek.
Gengszterkorzó- Világháború utáni Amerika, szesztilalom, maffia. Az I. évadot láttam, de nekem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!