Voltak-e számotokra valaha olyan filmes vagy tévés gonoszok, akiket végül tudtatok sajnálni?
Figyelt kérdés
Mint filmes berkekben Alex Delarge (Mechanikus narancs) vagy tévés berkekben Theon Greyjoy (Trónok harca).2016. jan. 1. 10:00
11/12 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem kötözködni akartam csak ez így egy eldöntendő kerdés amire elég egy sima igen/nem. Ha azt kérdezted volna hogy "Kik voltak azok a filmes gonoszok...." akkor megérteném de így nem értem minek törölted, ha elmondanád megköszönném.
Egyépként én a végén egy/két kivétellel mindet sajnálom mert általában túl sullyos büntetést kapnak, vagy jogosak a tetteik, vagy egyszerüen csak valamiért szimpatikusak.
UI.: ez a válasz már kieléfitő?
12/12 A kérdező kommentje:
11: Ha már kitörölték a kérésemre, akkor nyilván egyetértettek abban, hogy értelmetlen. De most komolyan, szerintem egyértelmű, hogy arra vagyok kíváncsi, hogy egyesek kiket tudtak sajnálni, és nem pedig azt hiszem, hogy én vagyok a világon az egyetlen, akivel ez megesett. (Hogy én lennék a világon az egyetlen, aki néha megsajnál gonoszokat.)
2016. jan. 5. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!