Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Voltak-e számotokra valaha...

Voltak-e számotokra valaha olyan filmes vagy tévés gonoszok, akiket végül tudtatok sajnálni?

Figyelt kérdés
Mint filmes berkekben Alex Delarge (Mechanikus narancs) vagy tévés berkekben Theon Greyjoy (Trónok harca).
2016. jan. 1. 10:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nem kötözködni akartam csak ez így egy eldöntendő kerdés amire elég egy sima igen/nem. Ha azt kérdezted volna hogy "Kik voltak azok a filmes gonoszok...." akkor megérteném de így nem értem minek törölted, ha elmondanád megköszönném.

Egyépként én a végén egy/két kivétellel mindet sajnálom mert általában túl sullyos büntetést kapnak, vagy jogosak a tetteik, vagy egyszerüen csak valamiért szimpatikusak.

UI.: ez a válasz már kieléfitő?

2016. jan. 1. 18:39
 12/12 A kérdező kommentje:
11: Ha már kitörölték a kérésemre, akkor nyilván egyetértettek abban, hogy értelmetlen. De most komolyan, szerintem egyértelmű, hogy arra vagyok kíváncsi, hogy egyesek kiket tudtak sajnálni, és nem pedig azt hiszem, hogy én vagyok a világon az egyetlen, akivel ez megesett. (Hogy én lennék a világon az egyetlen, aki néha megsajnál gonoszokat.)
2016. jan. 5. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!