Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kenpuu Denki Berserk lesz e...

Killthesound kérdése:

Kenpuu Denki Berserk lesz e 2. évad valaha?

Figyelt kérdés

2015. nov. 20. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, nagyon kiesik a mai mainstreamből. A Manga mondjuk már 30 kötettel odébb jár, tehát ha érdekel a folytatás vár rád párszáz fejezet.
2015. nov. 20. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Biztos hogy a sorozatot nem fogják folytatni,viszont több Berserk filmre még van esély (a Studio4C jóvoltából), valszeg játékadaptáció is lesz még.

De igazság szerint eddig semelyik adaptáció nem érte utol a mangát minőségben.

2015. nov. 21. 01:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Én még reménykedek hogy lesz legalább filmes fojtatás. És köszönöm a válaszokat. Mert (az én véleményem) egy nagyon jó animéről beszélünk.
2015. nov. 21. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Persze, csak mostanában a japánoknál a 12-14 éves shounenhuszárok vannak animetéren kiszólgálva, ez a fő nézőcsoport rájuk készítik az animéket. És a csöcseccsik meg gagyi shounenek tengeréből azért jócskán külömbözik a Berserk.

Én is reménykedem hogy valaki tökös lesz és csapat egy remake Berserket, de van pár hozzá hasonló zseniális manga, ami meg valszeg soha nem fog adaptációt kapni. Lásd: Vagabond, Oyasumi PunPun, Vinland Saga, Dorohedoro, 20th Century Boys stb... mindegyikből egy kultusz anime lenne, de nincs rá igény, ilyen Shingeki kliséfeszt van agyon dicsőítve.

2015. nov. 21. 21:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Ere mondják hogy a divat változó a stílus örök.
2015. nov. 25. 17:40
 6/10 A kérdező kommentje:

[link]

Lesz új rész !!!!!!!!!!!!!

2015. dec. 21. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
AA-nak nem mindig szabad hinni. De az ANN is kiírta, én csak akkor hiszek benne ha normálisan lesz dátuma a TV-ben, addig nem.
2015. dec. 21. 20:26
 8/10 A kérdező kommentje:

NP legalább ez egy jó jel hogy lehet hogy lesz új rész :)

én már nagyon várom

2015. dec. 21. 21:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Valszeg sajna a filmtrilógiának lesz a folytatása, és ugyancsak film lesz, nem sorozat (persze még semmi sem biztos de ez valószínűbb)

A teaser kép alapján a Lost Children arc-ot dolgozza fel a mangából, amiben nagy potenciál van de nagyot pofára is lehet esni (főleg ha ezt a CGI műmocskot megismétlik)

2015. dec. 21. 21:51
 10/10 anonim válasza:

Már ki is jött a 2 évad 1. része ha esetleg még nem kerested

itt egy link: [link]

2016. júl. 10. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!