Szerintetek fogjuk valaha látni Istent a Supernaturalban?
Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 14:08
1/16 anonim válasza:
Tudtommal a 11. évadba már beleírták. Most lesz félévadzáró, szóval talán jövőre. Bár a sorozat menetét tekintve talán az utolsó vagy utolsó előtti rész nagy csattanója lesz, hogy legyen miről szóljon a következő évad.
2/16 A kérdező kommentje:
Lesz 12. évad is?
2015. dec. 11. 15:15
3/16 anonim válasza:
Igazából lassan zárni kéne, a 8. évadot követően folyamatosan gyengül a szívonal, de már előtte sem volt éppen acélos. 1-5 évad volt a legjobb.
4/16 anonim válasza:
Első vagyok
A sztori valóban nem nagy cucc. A 7. évad kimondottan trágya volt, viszont még mindig hatalmas sikerük van és Amerikában nagy a nézőközönség, úgyhogy még pár évig biztosan folytatják. (Úgy tudom a 10. évad után még két évadra leszerződtették a színészeket, ami ugye a 12.-re is érvényes).
5/16 anonim válasza:
De csak azért van mára sikere mert megse próbálja senki a formulát lemásolni. A Grimm esetleg de az se valami erős. Mellesleg például én imádtam a mellékszálakat a Supernaturalban, főleg a szellemházas dolog álltak neki nagyon jó, de az is utoljára mikor volt? 4-5 éve talán...
6/16 anonim válasza:
Én is hiányolom a szellemeket. A legparább részek voltak.
7/16 anonim válasza:
szerintem azért nem nyúltak eddig Istenhez, mert az elég kényes téma, kényesebb mint az angyalok, ördögök, szellemek. ha rosszul ábrázolják, nekik eshet az egyház például. én nem tartom valószínűnek, hogy megjelenik személyesen.
és nem kell leszólni a Supernaturalt, mert pont most, a 11. évadban szedte össze magát, és nagyon jó részeket produkál, remélem, folytatják, amíg lehet
8/16 anonim válasza:
Mármint a valóságban? És? A South Park szarrá olt 19 éve mindenkit, egyházat politikust feketét mexikóit kínait meleget heterot zsidót keresztényt stb... még is fut azóta. :D
9/16 A kérdező kommentje:
Én imádtam minden évadot. :D Egy kezemen meg tudnám számolni hány olyan rész volt, ami nem tetszett.
2015. dec. 11. 22:05
10/16 anonim válasza:
Én is imádtam mindegyik évadot.Kedvenc sorozatom <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!