Voltak-e számotokra valaha olyan filmes vagy tévés gonoszok, akiket végül tudtatok sajnálni?
Figyelt kérdés
Mint filmes berkekben Alex Delarge (Mechanikus narancs) vagy tévés berkekben Theon Greyjoy (Trónok harca).2016. jan. 1. 10:00
1/12 anonim válasza:
Például a Gladiátorból Commodus:D
2/12 A kérdező kommentje:
1: Akkor minek írsz?
2016. jan. 1. 10:19
3/12 A kérdező kommentje:
1: Nem neked szól, volt egy másik válaszoló, csak moderáltatnom kellett, és ilyenkor a kommentek átsorszámozódnak.
2016. jan. 1. 10:29
4/12 anonim válasza:
Hát a trónok harcából a theont nagyon nem, inkább a Vérebet meg Stannist.
5/12 anonim válasza:
Bár a trónok harcában a jók és a rosszak fogalma eléggé relatív.
6/12 anonim válasza:
Loki
Darth Vader(avagy Anakin Skywalker)
Griveous tábornok(itt csak a háttérinfók megismerése után) Jango Fett(dettó háttérinfók alapján)
Pain/Nagato
SG Atlantiszból az ember/lidérc hibriddé vált csávót is valamennyire
SG1-ből azt a replikátort akit átvertek és otthagytak az Asgardok bolygóján, ezért később lett gondjuk vele
Gul Dukat a Star Trekben, meg amúgy is az egyik legjobban felépített gonosz karakter
8/12 A kérdező kommentje:
7: No, ja. Végül is csak egy szerencsétlen torzszülött, akit a szülei a folyóba vetettek mózeskosarastól. :)
2016. jan. 1. 14:54
9/12 A kérdező kommentje:
6: Darth Vadernél a klasszikus trilógiából indulsz ki, vagy az előzményből? Ha csak előbbit veszem figyelembe, én is tudom sajnálni, ha utóbbit is, már nem igazán. :)
2016. jan. 1. 14:56
10/12 anonim válasza:
Külön kezelem a kettőt. Darth Vaderként is, és Anakinként is. Oké, hogy hisztis kislány volt, de a 3. részben azért tudtam sajnálni, főleg a végén amikor a páncélban tudatosulnak a dolgai. Bár az már inkább Vader,de akkor is na:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!