Star Wars - nagyon ciki, hogy én egy részét sem láttam? Bekerülhetnék ezzel a Rekordok Könyvébe? 53N
Figyelt kérdés
2015. dec. 28. 17:40
11/11 anonim válasza:
Figyelj egyes szerintem ha nem is láttad akkor ne mond azt hogy hat éveseknek való mármint hogy mondhatsz valamiről véleményt amit nem is láttál vagyis nem is ismersz.
Amúgy kérdező szerintem nem baj ha nem láttad de azért ha van időd akkor szerintem nézz meg egy részt és akkor majd meglátod hogy tetszik-e vagy nem. Én nagyon szeretem a Star Warst viszont van egy ismerősöm aki nem szereti . (úgyhogy izlések és pofonok valakinek tetszik ez a film valakinek meg nem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!