Csak szerintem nem lett annyira a Star Wars 7, amennyire felkapták?
Figyelt kérdés
mármint, úgy nem rossz film, jónak is mondható, de koránt se annyira nagy durranás szerintem, mint amennyire fel van kapva most.Nekem speciel az előző részek jobban tetszettek.2015. dec. 27. 14:03
1/2 anonim válasza:
Azért van felkapva, mert sok éve nem volt Star Wars film, nem pedig azért mert jobb volna mindegyik résznél...
2/2 anonim válasza:
Én ma néztem meg, nekem a vége csalódás volt. Maga a film tetszett, csak lehetett volna tartalmasabb. Ugye a végén meglett Luke.. Én rendes azt képzeltem el, hogy megtalálják Luke-t és hazaviszik, utána legyőzik a birodalmiakat, stb.. Ami nem tetszett, az az volt, hogy Rey elég gyorsan megtanult kardozni, mintha nem először csinálta volna.. pedig nem úgy reagált.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!