Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek ilyen gépen futna...

Szerintetek ilyen gépen futna a Star wars Battlefront? 4GB ram ( tudom ez kevés szerintem is) Intel Core i3-3220 3.30 Ghz Ati Hd 5570

Figyelt kérdés

2015. nov. 20. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Sehogy nem futna.

RAM kevés, processzor is kevés, az a hd videokártya meg 5 éve is réginek számított, alapvető, hogy nem birkózik meg egy mostani AAA-s játékkal.

Még 4 gb ram, új processzor (mint ahogy írták is minimum i3 6300t, de inkább i5-ben kéne gondolkodni), új, erősebb videokártya (r9 380 4gbos) aztán menni fog.

2015. nov. 20. 16:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nem gondoltam hogy enyire siralmas a helyzet
2015. nov. 20. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:

ha pénz szűkében vagy, akkor hardverapro.hu, használtan is lehet jó dolgokat venni.

Ha húzható videokártyát veszel egy r7 260x, r7 265 is elég lesz (csak jól fel kell húzni).

2015. nov. 20. 21:20
 4/4 greeen válasza:

Fentebb valaki nagyon értelmesen tolja. Idézem. "az a hd videokártya meg 5 éve is réginek számított"... Naszóval a HD 5570 bár egy közép alsó kategóriás kari volt a maga idejében, de 5 éve vagyis 2010ben jelent meg. Akkortájt nem réginek, hanem vadonatújnak számított. Most viszont már elavult. A procid elég lesz a futtatásához még HD felbontásban is. Proci szempontjából nagyon jól van optimalizálva a játék. Ezt rengetegen megerősítik a gépigény.hu oldalon is. A memóriádat meg kell dupláznod. Szükséged lesz 8 giga ramra. A tiédnél kicsit gyengébb procival és 6 giga rammal és egy R7 250-essel is simán elmegy médiumban, hd felbontás alatt. Íme a videó róla...

https://www.youtube.com/watch?v=pLXInKnyEAE

2015. nov. 27. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!