Star Wars - nagyon ciki, hogy én egy részét sem láttam? Bekerülhetnék ezzel a Rekordok Könyvébe? 53N
Figyelt kérdés
2015. dec. 28. 17:40
1/11 anonim válasza:
Már miért lenne ciki? Én se láttam és remélem soha nem is fogom:D Kb.a 6 évesek szintjén van az a film.
2/11 anonim válasza:
Miert lenne ciki? Nem a te mufajod, ennyi.
3/11 anonim válasza:
Csomóan nem látták és ebben nincs semmi rekord, mivel a semmi az nem valami.
4/11 anonim válasza:
Csak második lehetsz,mert Én a Jurassic parkot sem láttam!
5/11 anonim válasza:
Ráadásul le merem fogadni, hogy van valaki, aki sem a Start, sem a Jurassicot, SEM A VISSZA A JÖVŐBÉT nem látta!
Ha még ehhez hozzátennénk a Reszkessetek betörőket is...
6/11 anonim válasza:
Az első kommentelő honnan tudja hogy 6 évesek szintjén van a film, ha nem is látta? Nah ez a hat évesek szintje!
Egyébként nincs ebben semmi különös, nem láttad, és ennyi. Ha nem szeretnéd megnézni, akkor ne nézd meg. :)
7/11 anonim válasza:
4-es: Én nem láttam azokat. Szerintem az a rekord, hogy fiatalként nem láttam ezeket. 20l Mondjuk a Vissza a jövőbét és a Reszkessetek, betörőket sokszor.
8/11 anonim válasza:
én se láttam egy csomó kultfilmet..se jurassic park, se gyűrűk ura, se vissza a jövőbe, a star warsot is most kezdem el nézni :D egy csomó ember nem látta...
9/11 saghyencii válasza:
Bekerülni ezzel nem fogsz...ugyanis ez nem nagy erény,én nem igazán híresztelném...szerintem ez olyan film amit egyszer legalább le kell ülni megnézni, mert veszíteni biztos nem fogsz vele és az alap művek közé tartozik, ne adj isten talán még tetszeni is fog...de ez egy saját vélemény.Én is sokáig szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de az idő mindent megold.
10/11 anonim válasza:
Először is nem 6 éveseknek való!
Ez egy legenda film, külömben miért néznék ennyien?
Ettől függetlenül nem gáz, bár ajánlom h nézd meg!
( de ízlések és pofonok )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!