Trónok Harca, milyen befejezés vártok?
Nos én valami nagyon szokatlant. Elsősorban a Lannisterek uralma véget fog érni, el tudom képzeli hogy kegyetlen halált halnának, kivéve Tyrion aki ugye az író kedvence, ő valahogy túlélné, de maradna az az iszákos törpe aki mindig is volt(remélem nem lesz király, habár ő a legalkalmasabb erre a posztra.) Ami a targaryeneket illeti, olvastam olyan pletykákat, h fel fog bukkanni egy fiú, jó lenne ha Daenerys körelébe férkőzne, elnyerné a bizalmát és a sárkényaiét is, és végül megőlné őt, így lenne értelme visszamenni Westerosra, Dany meffő, szóval nem tudna dinasztiát alapítani. A Starkok közül már nem hinném, h meghalna akárki is. Sansa visszaszerezné valahogy Derest, ő uralkodna ott, de Aryáról nem tudom elképzelni, h visszamenne oda, de azt várom, h valami elképesztő bérgyilkos váljon belőle, talán ő az új királyölő? Jon sorsa nem tudom, h mi lesz, feltámad, v sem, minden esetre érdekes vonal, mert ha igen akkor mentesül az esküje alól.
Jó csavarnak tartanám, ha mondjuk ezt az állítólagos Targaryen fiút Baelish támogatta volna mindvégig a háttérből. Királyvár kapuit kinyitná előtte, így a Targaryenek visszafoglalják a vastrónt.
A mások megrohamoznák a falat (az a pletyka járja, h egy sárkány van befalazva a jégbe, de nem hinném, h ennek lenne valamilyen valóságalapja, de király lenne ha feltámasztanák és kinyílna egy hatalmas kék szem:D)
A nagy ütközet Deresnél lenne ahol az erdő gyermekei, Bran és Azor Ahai(Jon?) levernék a másokat, amiben a Targaryen királyt megölné mondjuk Arya. Mivel így nincs igazán alkalmas uralkodó, egyfajta köztársaság félét hoznának létre.
Ezt csak kitaláltam, lehet semmi nem jön be ebből, de azt nagyon remélem, h nem Happy End lesz a vége, azt inkább GRRM hagyja meg a Disneynek.

Martin aztmondta,hogy a Gyűrűk Ura mintájára fogja befejezni a történetét.
Vgayis legyőzik a húseink a gonoszt,de az ár amit fizetniük kell érte nem fog nekünk tetszeni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!