Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok Harca, milyen befejezés...

Trónok Harca, milyen befejezés vártok?

Figyelt kérdés

Nos én valami nagyon szokatlant. Elsősorban a Lannisterek uralma véget fog érni, el tudom képzeli hogy kegyetlen halált halnának, kivéve Tyrion aki ugye az író kedvence, ő valahogy túlélné, de maradna az az iszákos törpe aki mindig is volt(remélem nem lesz király, habár ő a legalkalmasabb erre a posztra.) Ami a targaryeneket illeti, olvastam olyan pletykákat, h fel fog bukkanni egy fiú, jó lenne ha Daenerys körelébe férkőzne, elnyerné a bizalmát és a sárkényaiét is, és végül megőlné őt, így lenne értelme visszamenni Westerosra, Dany meffő, szóval nem tudna dinasztiát alapítani. A Starkok közül már nem hinném, h meghalna akárki is. Sansa visszaszerezné valahogy Derest, ő uralkodna ott, de Aryáról nem tudom elképzelni, h visszamenne oda, de azt várom, h valami elképesztő bérgyilkos váljon belőle, talán ő az új királyölő? Jon sorsa nem tudom, h mi lesz, feltámad, v sem, minden esetre érdekes vonal, mert ha igen akkor mentesül az esküje alól.

Jó csavarnak tartanám, ha mondjuk ezt az állítólagos Targaryen fiút Baelish támogatta volna mindvégig a háttérből. Királyvár kapuit kinyitná előtte, így a Targaryenek visszafoglalják a vastrónt.

A mások megrohamoznák a falat (az a pletyka járja, h egy sárkány van befalazva a jégbe, de nem hinném, h ennek lenne valamilyen valóságalapja, de király lenne ha feltámasztanák és kinyílna egy hatalmas kék szem:D)

A nagy ütközet Deresnél lenne ahol az erdő gyermekei, Bran és Azor Ahai(Jon?) levernék a másokat, amiben a Targaryen királyt megölné mondjuk Arya. Mivel így nincs igazán alkalmas uralkodó, egyfajta köztársaság félét hoznának létre.

Ezt csak kitaláltam, lehet semmi nem jön be ebből, de azt nagyon remélem, h nem Happy End lesz a vége, azt inkább GRRM hagyja meg a Disneynek.

2015. dec. 16. 19:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%
A Mások elfoglalják Westerost,és minden ember meghal :D
2015. dec. 18. 18:01
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Martin aztmondta,hogy a Gyűrűk Ura mintájára fogja befejezni a történetét.

Vgayis legyőzik a húseink a gonoszt,de az ár amit fizetniük kell érte nem fog nekünk tetszeni.

2016. jan. 5. 12:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem mondta,hogy a Gyűrűk Ura mintájára fogja befejezni. Annyit mondott,hogy a Gyűrűk Ura vége keserédes lett és az ő történetének is keserédes lesz a vége.
2016. jan. 5. 18:10
 14/17 A kérdező kommentje:
A Gyűrűk ura elmarad a Tűz és jég dalához képest. Ne említsük egy lapon, Ugyanakkor Martint is az ihlette.
2016. jan. 6. 14:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Inkább a Rózsák háborúja és Hadrian Fala.
2016. jan. 6. 18:51
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
A gyűrűk ura sokkal jobb.
2017. okt. 5. 18:01
 17/17 anonim válasza:
Szerintem Jamie megöli Cerseit,Tyrionról pedig kiderül h Targaryen.Cersei a halála előtt megszüli a gyerekét.Szerintem ő fiú lesz.Aegon herceg meghal Dornban.Jamiet megöli a hegy.Danerys szülés közben,vagy a másokkal harcolva meghal.Jonnak és Danynek születik egy lánya.Jont meggyilkolják a Lannisterek,vagy esetleg Euron.Tyrion neveli az unokahúgát és az unokaöccsét,akik később összejönnek.Sansa életben marad,és boldogan él Tyrionnal.Arya meghal,mert igazából teljesen a bosszúnak él és miután befejezte nem lesz szerepe.Vagy ő,vagy Sam megöli Brant,aki az éjjkirály,és ezzel megallíja a másokat.Missandei összejön Bronnal.Varys,Melissandre és Beric pedig a mások ellen küzdve halnak meg.Egy darab sárkány marad,de az évadzáróban tojásokat rak.A trón Tiryoné lesz.
2018. jún. 1. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!