Hun04 kérdése:
Szerintetek is elég gyenge eddig, a Walking Dead 6-ik évada?
Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 19:45
11/12 anonim válasza:
Sok kis csak sorozatotnéző tizenéves...
Az új főgonosz tetszeni fog nektek, ha addig bele nem untok abba, hogy részenként legalább 2 összetett mondat el fog hangzani...
De most komolyan, ha csak a zombik miatt nézi bárki is, szerintem most hagyja abba a sorozat nézését. Nem csak erről szól.
12/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem az a bajom, hogy nincs elég vérengzés benne. :D Hanem az, hogy unalmas lett, a 2-ik, 3-ik évad még tele volt izgalommal, érdekes volt vártam a következő részt, hogy mi lesz benne, az 5-ik feléig még voltak be fordulatok meg, érdekességek de azóta nagyon meg hallt, hát remélem tényleg be fog indulni, mert ha nem, nagyon hamar le fog csökkenni a nézettsége.
2015. dec. 15. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!